*Nettavisen* Sport.

Quick-step med Huseklepp

- Jeg gleder med til å se Huseklepp i serien. Han har utviklet seg sinnsykt siden i fjor, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde. Mot Krylya var han banens beste spiller.

14.02.06 08:09

LA MANGA, SPANIA (iBergen.no): BRANN - Krylya Sovetov 0-1 (0-0) Gang på gang kom Erik Huseklepp rundt på sin høyrekant og fikk lagt inn fremfor mål. Men dessverre har ikke Brann nok skyts fremfor målet til å omsette innleggene i scoringer.

- Han har utviklet kondisjonen voldsomt og kommer til mange innlegg slik som i Sogndal-kampen forrige helg. Han gjorde også en svært god jobb bakover på banen i denne kampen. Det skal bli artig å se ham i serien, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde til iBergen.no.

Ville møte Kanchelskis
Selv er 21-åringen også godt fornøyd med egen innsats mot fysisk sterke og ballbesittende russere.

- Kom meg rundt flere ganger og fikk lagt inn. Ikke alle innleggene var like gode, men, men. Nå klarer jeg i alle fall å holde lenger i kampene etter å ha fokusert veldig mye på det fysiske i vinter. Merker det er lettere å komme rundt senere i kampene enn det var i fjor, sier Huseklepp.

Den gamle Manchester United vingen Andrei Kanchelskis var høyreback på det russiske laget. Det synes Huseklepp var dumt.

- Jeg spilte på andre siden så jeg fikk ikke sjans til å drille ham. Det hadde vært artig siden jeg er United-fan, smiler høyrevingen.

Svikter foran mål
Problemet til Brann, som det også har vært tidligere i år, er at det ikke er nok trøkk foran mål. Det var verken Robbie Winters eller Dylan Macallister som var nærmest for Brann i denne kampen, selv om de fikk flere gode innlegg å jobbe med.

- Er du bekymret Mjelde?

- Nei, det er tidlig i sesongen og vi har foreløpig fokusert mest på det fysiske.Vi har fått lite spilletid sammen og mønstret bare 14 mann til denne kampen, svarer Mjelde som han har gjort i hele år.

Nesten for Miller
Etter 15 minutter hadde Petter Vaagan Moen en gylden mulighet til å skyte Brann i ledelsen. Erik Huseklpp kom seg fri på sin høyrekant og fikk lagt ballen over til nykommeren fra Hamar. Men skuddet gikk i bakken og ble reddet av keeper.

Fire minutter senere fikk Brann frispark på 18 meter. Frem gikk Charlie Miller og sendte ballen i retning krysset. Desverre var den russiske keeperen med på notene og slo ballen i tverrliggeren.

Etter pause hadde Brann flere halvsjanser, og hadde flaks som ikke fikk 2-0 i bagasjen i det siste spilleminuttet. En Brann-sjanse ble kontret og ballen havnet til slutt i tverrliggeren bak en sjanseløs Håkon Opdal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.