Gå til sidens hovedinnhold

Rösler: - Entusiastisk skotte

Viking-trener Uwe Rösler likte førsteinntrykket av Maurice Ross.

LA MANGA (Nettavisen): Maurice Ross var lite taletrengt etter den første treningen sin med Viking, først og fremst på grunn av skottens forhold til Millwall.

- Han vil dessverre ikke gi noen intervju nå på grunn kontraktsforholdet mellom ham og klubben hans. Vennligst respekter det, ba den tyske treneren.

- Skotsk, som dere hører
Selv hadde Viking-treneren imidlertid ingen problemer med å uttale seg på Ross’ vegne.

- Han er skotsk, som dere kan høre.

- En meget entusiastisk skotte, flirer Rösler.

Maurice Ross fikk vist seg frem ved flere anledninger på onsdagens Viking-trening. Spesielt var han ivrig på å få ballen da rogalendingene spilte småspill på liten bane.

- Han var veldig ivrig og aktiv, og det liker jeg, sa Rösler etter den to timer lange treningsøkta.

- Veldig entusiastisk
Ross har 12 landskamper for Skottland, men den siste landskampen kom helt tilbake i 2003, da han ble utvist i en bortekamp mot Tyskland. Etter å ha vært fast på Rangers i flere år, har han de siste to sesongene spilt for Sheffield Wednesday (1 kamp), Wolverhampton (18 kamper) og nå sist Millwall, hvor det ble 15 seriekamper i fjor, en av dem som innbytter.

- Han har en imponerende CV, påpeker Rösler.

- Ikke mange nordmenn har spilt for Glasgow Rangers, fortsetter han.

Starter mot Fredrikstad
Ikke veldig mange skotter har spilt for Viking heller. Maurice Ross gjør nettopp det på fredag, da han ifølge Uwe Rösler vil starte mot Fredrikstad i treningskampen på La Manga. Han vil i tillegg få med seg en tre-fire treninger her, før Viking-leldelsen bestemmer seg for om dette er rett mann for klubben.

- Det er ikke optimalt, men vi kjenner ham også fra tidligere, minner Rösler om.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg