Gå til sidens hovedinnhold

Rösler er på spillerjakt

Viking kommer til å intensivere spillerjakten i sommer.

VIKING STADION (Nettavisen): VIKING-BRANN 3-1:

Viking har imponert stort i løpet av vårsesongen. Klubben ligger på en foreløpig fjerdeplass på tabellen og er av mange blitt utpekt som en medaljekandidat.

- Jeg er faktisk litt overrasket over at vi har over 20 poeng etter 12 kamper, med tanke på det som skjedde med Viking i fjor, sier Rösler til Nettavisen.

Se høydepunkter og alle målene fra helgens kamper - helt gratis!

To spillere i søkelyset
Nå skal imidlertid tyskeren på spillerjakt for å styrke stallen ytterligere. Fredrikstads venstreback Trond-Erik Bertelsen er en spiller klubben vurderer - sammen med blant annet Brynes kantspiller Vidar Nisja.

- Det kan fort hende at det kommer inn et par nye spillere til Viking i sommer, sier Rösler.

- Jeg må likevel få understreke at jeg er fornøyd med den stallen jeg har nå. Men vi ønsker å ta ytterligere skritt fremover, og vi ønsker å konkurrere med klubber som Brann og Rosenborg, som også hele tiden ser etter forsterkninger, poengterer Rösler.

Han sier at Viking sonderer markedet både i Norge og i utlandet.

- Vi er hele tiden på jakt etter spillere som kan komme inn og styrke laget, sier han.

- Den store testen kommer mot VIF
Viking slo søndag den tidligere serielederen Brann 3-1 – men Rösler mener Vikings virkelige test først kommer mot Vålerenga i den neste serierunden.

- Vi spilte 90 gode minutter mot Brann, og 20 gode minutter mot Stabæk. Jeg er fornøyd med at spillerne reiste seg etter det tapet. Den store testen kommer imidlertid mot Vålerenga. Det blir en kamp som kan si dere om vi er en medaljekandidat eller ikke, konstaterer Vikings suksesstrener.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis