Gå til sidens hovedinnhold

Rösler slakter forsvarsspillet

Uwe Rösler var ikke nådig mot forsvarsspillerne da han oppsummerte innsatsen mot Rosenborg

TRONDHEIM (TV2 Nettavisen): ROSENBORG – LILLESTRØM 3-1: (Trykk play i videovinduet for å se sammendraget fra Rosenborg-Lillestrøm)

Forsvarsspillerne tabbet seg ut og ga hjemmelaget tre billige mål. Dermed har den frittalende tyskeren hengt bjella på katta. I følge LSK-treneren har romerikingene et gedigent forsvarsproblem for tida.

- Vi serverer motstanderne scoringsmuligheter.. Det ser rett og slett ut som om forsvarsfireren gradvis mister konsentrasjonen utover i kampen. Mot Rosenborg var det ekstra ille. I tur og orden tabbet våre bakerste folk seg ut. Tre blundere, tre mål mot. Ille, sier Rösler, som ikke legger skjul på at han er svært skuffet over det mannskapet hans presterer.

Klapper sammen
- Det hjelper ikke om vi leverer brukbare saker offensivt når vi lekker som en sil bakover på banen. Det vi presterte mot Rosenborg er rett og slett for dårlig, sier han og leiter vel og lenge før han finner et lyspunkt å fortelle om etter trondheimsturen.

- Det var brukbart i første omgang. I tillegg gjør Heinz (Müller) en bra kamp i mål. Men hva hjelper det når laget av en eller annen grunn klapper fullstendig sammen etter pause. Spillerne var ukonsentrerte og gjorde fatale feil, sier han og blåser av alt som heter gullkamp.

Ingen gullkamp
- Akkurat nå er vi ikke i form til å kjempe om medalje en gang. Men når det er sagt; fotball er en merkelig idrett. Et par dager med knallhard jobbing kan gjøre underverker. Vi satser på å reise oss igjen, sier Lillestrøm-treneren.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken