RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Sara Johanssen/Scanpix

Røa til finale

Sist oppdatert:
Møter Trondheims Ørn til cupfinaleduell.

RØA DYNAMITE GIRLS - LSK KVINNER 2-1:

Trondheims Ørn var allerede klare for kvinnens cupfinale i Telenor Arena i november, og tirsdag ble det klart hvilke lag det tidligere storlaget møter i kampen om årets kongepokal.

Røa og LSK Kvinner gjorde opp om den siste finalebilletten, og selv om det var Romeriks-laget som var best de første 45 minuttene, var det Røa som til slutt skulle dra det lengste strået.

«Dynamite Girls» våknet nemlig til liv etter hvilen og i det 50. minutt tok laget ledelsen da Kine Kvalsvik lurte seg inn bak LSK-forsvaret og satte ballen inn i nærmeste hjørne.

Samme kvinne doblet ledelsen i det 65. minutt etter en god kontring. Kvalsvik ble spilt fint igjennom, og en skospiss var nok til å gjøre 23-åringen til tomålsscorer på Røa kunstgress.

Amerikanske Ella Maar skapte ny spenning i kampen med sin redusering ti minutter før slutt med et overraskende skudd, men nærmere kom aldri laget som tidligere het Team Strømmen.

På overtid fikk Røas Stine Andreassen rødt kort for en strengt idømt albue mot en LSK-spiller. Like etter var matchen over.

Finalen spilles den 13. november.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere