RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rabb Odin for alle penga

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Han avsluttet glimrende i V75 sist og er i sitt livs form. Rabb Odin er kveldens sikreste vinner på Biri.

Klikk her for våre V5-forslag

Det ser nokså oversiktelig ut på Biri i kveld. Det kan bety alt fra en favorittparade til en kjempeutbetaling. Med et par-tre favorittfall går verdien kraftig opp på en kveld hvor mange benytter seg av samlebonger. Vi satser på at flere av favorittene ryker, men går ikke i mot 9 Rabb Odin i V5-3.

Rabb Odin satt lenge beskjedent plassert i V75 på Klosterskogen sist. I sluttfasen viste han at han er bedre enn noensinne. I en fantastisk avslutning spurtet han inn til tredje fra tillegg bak Knell og Ramstad Eld. Gangen før holdt han oppvisning og sprintet 23,8 der han slo Greis Vinn. I kveld er motstanden adskillig lettere. Med bare ni hester i feltet bør han få et fint løpsopplegg. Vi kan ikke spille i mot.

Spill om de store pottene med lav innsats: Meld deg på andelslag på nett!

Allerede i V5-1 støter vi på en kjempefavoritt. 9 Boklifaks har aldri tapt og er markert på over 90 prosent av kupongene. Normalt skal han runde til sin femte seier, men vi garderer av to grunner. Først og fremst 10 Moe LInder som er i storform. Sist blåste han forbi konkurrentene på Rättvik travbane i Sverige fra tillegg. Han har i etterkant vært bra i et rutineløp. Det andre ankepunktet for Boklifaks er at hesten sliter med helsen. Han har hatt en alvorlig gaffelbåndskade og en veldig skjør. Vi håper fort all del at han holder seg unna skadelisten, men det er lite som skal til før en slik skade kan komme tilbake.

Her finner du våre Jarlsberg-tips: Et herlig bankerdrag

I V5-2 blir 4 Finnskog Sjefen favoritt. Han har vært veldig bra i sine siste starter og jakter sin tredje strake triumf i kveld. Kulblik-hesten møter stadig på hardere motstand og må hele tiden forbedre seg. Vi garderer med 5 Luminor som svek med galopp sist. Normalt er han travsikker og formen er fin, noe han beviste på Bjerke nest sist. 9 Skaugaprinsen kommer fra Leangen med stigende form. Han skal passes med to løp i kroppen etter pausen. 6 Haugestad Friggen holder god form. Han bør strekes selv om han ikke er kjent for å rade opp seire.

Eksperttipsene fra Sportspill kan leveres her

10 Hitch Hiker (V5-4/DD-1) er den beste hesten. Havner han ikke for mye på etterskudd til å begynne med tror vi han vinner for tredje gang i år i sitt femte forsøk. Sist holdt han unna for flere bra hester, men kunne ikke true en fantastisk Vanity Rich. Bakspor og Biri er som regel ikke gull. Vi må ha med 1 Apollo Håleryd på kupongen. Dersom ikke førstesporet blir en felle skal han kjempe om seieren. Formen er meget bra. 3 Bertie Invalley sjokkerte mange ved å vinne til nesten 60 ganger innsatsen på Momarken. Blir mer påaktet i kveld og skal ikke være uten sjanser. Vallaken er dog avhengig av drahjelp underveis for å spare sin giftig speed til sluttfasen. Speedig er også 6 Natalma Halbak. Hujn har travet flere fine løp den siste tiden og en ny triumf kan være innen rekkevidde allerede i dag. 9 Macho holder usikker form. I normalform hadde vi plassert han som et andrevalg. Nå er vi mer usikre, men han bør strekes på tidligere meritter.

Annonse: Øivind Grøstad spilte inn kr 195.000 sist lørdag. Denne lørdagen er det V75 på Leangen.

3 Victor Invalley vinner trolig V5-5/DD-2 om han gjør som han skal. Han har innfridd som banker (uten av være favoritt) begge gangene vi har benyttet han som singelstrek. Sist så det imidlertid ut som han var i Disneyland. Han var veldig ukonsentert og gikk og brøt litt ut og inn og kikket på mye annet enn det han skulle. For å bedre dette ønsker Truls Desserud å utstyre hesten med skylapper i dag. Da skal han normalt være fullt konsentert. Blir han ikke alt for hissig vinner han dette løpet temmelig enkelt. 2 Baron Chance er en meget bra traver som kommer ut etter lang pause grunnet skader. Imponerte stort i fjor og er en naturlig gardering. Det kan være for tidlig, men Per Johansen sender han ikke ut om han ikke hadde vært helt klar. 5 Riverside Speed travet et kjempeløp nest sist, men det var ikke det samme trykket i hesten sist. Muligens er han en bedre hest når han er med fremme direkte. Trioen 9 Donetello, 1 Ozzie De Vie og 12 French Superb rangerer vi deretter.

Ønsker du vårt DD-forslag, tast her . For Dagens Dobbel trykker du her

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere