RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jarle Fredagsvik (www.procycling.no)

Rabobank henter Zabel

Sist oppdatert:
Erik Zabels sønn Rick blir Rabobank-rytter i 2012.

Rabobanks kontinentallag skaper et stort antall profesjonelle syklister for moderlaget i WorldTouren. Det nyeste tilskuddet i talentfabrikken til hollenderne har utvilsomt genene i orden.

Rick Zabel, Eriks sønn, er en av fem ryttere som skal slutte seg til Rabobanks kontinentallag foran neste sesong. Landsmannen Ruben Zepuntke og nederlenderne Brian Megens, Martijn Tusveld og Marco Minnaard er de andre nyervervelsene.

- Zepuntke er en all-rounder og en god temporytter. Zabel viser stort potensiale for klassikerne, mener lagets leder Piet Kuijs.

Selv om Erik Zabel først og fremst er kjent for sine seks grønne trøyer i Tour de France var ikke han heller noen dårlig rytter i klassikerne. Han vant Milano-San Remo hele fire ganger. Han har også stått øverst på pallen i Paris-Tours, Amstel Gold Race og HEW Cyclassics, som nå heter Vattenfall Cyclassics.

17 år gamle Rick Zabel vant både under 19-utgavene Rund um Köln og Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt i årets sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere