RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Leeds United
Leeds United

Radebe ute i ni uker

Sist oppdatert:
Leeds fikk med seg et viktig poeng i gårsdagens bortemøte med Manchester City. Det var imidlertid et skår i gleden at Lucas Radebe pådro seg en skade som vil holde ham borte i opp til ni uker.

For Yorkshire-klubben kommer midtstopperens skade meget ubeleilig.

- Vi har måtte klare oss uten ham det meste av sesongen så langt på grunn av skader, og det er ikke tilfeldig at vi endelig begynner å oppnå resultater når han er tilbake, sier assistentmanager Kevin Blackwell til BBC.

- Senen på baksiden av kneet er røket tvers av. Han hørte smellet da den røk, sier Blackwell, som ledet laget fra benken mens manager Eddie Gray var opptatt med å feire datterens bryllup.

Leeds ligger fortsatt under nedrykksstreken, til tross for det ene poenget laget tok med seg fra City of Manchester Stadium.

Manchester United-aktuelle Mark Viduka scoret Leeds' mål. Spekulasjonene om en overgang til Citys erkerival fikk ny næring, ettersom United-manager Alex Ferguson fulgte kampen fra tilskuerplass. Kevin Blackwell avviste imidlertid at et salg av spissen er nært forestående.

- Så lenge jeg har vært i klubben har det vært spekulert om nært sagt alt. Dette er bare en ny spekulasjon, og vi vil behandle saken som nettopp det, sa vikaren etter kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere