Gå til sidens hovedinnhold

Radebe ute i ni uker

Leeds fikk med seg et viktig poeng i gårsdagens bortemøte med Manchester City. Det var imidlertid et skår i gleden at Lucas Radebe pådro seg en skade som vil holde ham borte i opp til ni uker.

For Yorkshire-klubben kommer midtstopperens skade meget ubeleilig.

- Vi har måtte klare oss uten ham det meste av sesongen så langt på grunn av skader, og det er ikke tilfeldig at vi endelig begynner å oppnå resultater når han er tilbake, sier assistentmanager Kevin Blackwell til BBC.

- Senen på baksiden av kneet er røket tvers av. Han hørte smellet da den røk, sier Blackwell, som ledet laget fra benken mens manager Eddie Gray var opptatt med å feire datterens bryllup.

Leeds ligger fortsatt under nedrykksstreken, til tross for det ene poenget laget tok med seg fra City of Manchester Stadium.

Manchester United-aktuelle Mark Viduka scoret Leeds' mål. Spekulasjonene om en overgang til Citys erkerival fikk ny næring, ettersom United-manager Alex Ferguson fulgte kampen fra tilskuerplass. Kevin Blackwell avviste imidlertid at et salg av spissen er nært forestående.

- Så lenge jeg har vært i klubben har det vært spekulert om nært sagt alt. Dette er bare en ny spekulasjon, og vi vil behandle saken som nettopp det, sa vikaren etter kampen.

Reklame

Black Week: 12 kupp du gjør hos Christiania Glasmagasin nå