Kroaten Robert Kiserlovski har signert en toårsavtale med RadioShack-Nissan.

Det bekrefter laget i en pressemelding.

Nyheten kommer noen dager etter at Jakob Fuglsang angivelig skal ha signert en treårsavtale med Astana. Han kommer fra nettopp RadioShack-Nissan.

Les også: - Vraket danske til Astana

Begge har for øvrig vært ryktet til Bjarne Riis' Saxo Bank-Tinkoff Bank, men nå må altså det danske laget se andre steder for å forsterke laget.

- Jeg er meget stolt av å komme til dette laget. Jeg liker lagets internasjonale profil og det skal bli godt å kjøre med mange mennesker fra forskjellige nasjoner. Det er en god mulighet for meg. Det blir mitt neste skritt i min karriere, uttaler Robert Kiserlovski.

Drømmer om Giro d`Italia
26-åringen har levert en sterk sesong selv om han måtte bryte årets Tour de France. Klatereren har levert solid i ritt som Paris - Nice, Katalonia rundt, Baskerland rundt, Flèche Wallonne, Liège - Bastogne - Liège og Tour de Suisse.

Se alle hans resultater her (ekstern lenke)!

Mange ryttere drømmer om Tour de France, men for Kiserlovski er det et annet ritt som henger høyest.

- Jeg håper at jeg får muligheten til å kjøre Giro d`Italia. De fleste av rytterne foretrekker touren, men giroen er mitt drømmeritt, varsler kroaten.

Sjefen gleder seg
Johan Bruyneel ser frem til å få en ny sterk klatrer i stallen. Fra før av har RadioShack-Nissan blant annet Andy Schleck, Andreas Klöden, Chris Horner, Maxime Monfort, Haimar Zubeldia og Tiago Machado på kontrakt neste år.

Les også: «Vi fortsetter til 2014. Minimum!»

- Robert er en klar forsterkning, og han vil få en fri rolle i utvalgte ritt. Han er en rytter, som kan prestere på en god dag, selv om han ikke har fått så mye oppmerksomhet omkring det ennå. Hans resultater og utvikling er lovende, og han har den riktige innstillingen. Jeg er overbevist om at han kan utvikle seg videre. Han har kvalitetene som behøves. Nå skal vi arbeide med stabiliteten, sier belgieren.

PS! Mandag offentliggjorde laget at Jens Voigt fortsetter karrieren i RadioShack-Nissan ut 2013. 40-åringen kjører for øyeblikket USA Pro Cycling Challenge. Les mer her!