Radwanska til finale etter defensivt storspill

VANT: Agnieszka Radwanska.

VANT: Agnieszka Radwanska. Foto: Edgar Su (Reuters)

- Jeg var ikke sikker på at jeg skulle klare å komme tilbake etter det første settet.

Polske Agnieszka Radwanska spilte på hele repertoaret og satte den spanske kometen Garbiñe Muguruza på plass i semifinalen i WTA-mesterskapet lørdag.

Erfarne Radwanska spilte smart. Hun var særlig sterk i det defensive spillet sitt, og dermed er hun klar for finale søndag. Foreløpig er det ikke avklart hvem hun møter der av Maria Sjarapova fra Russland eller tsjekkiske Petra Kvitova.

I den første semifinalen lørdag ble det 6-7 (5-7), 6-3, 7-5 seier til femteseedede Radwanska. Kampen ble lang, og det var fordel for den polske spilleren. Mot slutten virket spanske Muguruza temmelig utkjørt. Hun var ranket som nummer to i turneringen.

– Jeg var ikke sikker på at jeg skulle klare å komme tilbake etter det første settet, som jeg tapte. Men jeg klarte det, og etter min mening ble det en flott kamp fra start til slutt, sa Radwanska.

– Det gikk litt opp og ned for meg, og det ble veldig mye løping. Jeg er kjempeglad for at seieren ble min. Det var spennende, sa hun videre.

Sesongen har vært lang for de beste kvinneproffene i tennis, og det er helt klart at det var en sliten Muguruza som avsluttet lørdagens semifinale mot den polske stjernen. 22-åringen hadde ikke nok krefter til å stå imot mot Radwanska, som vant fortjent, rapporteres det fra Singapore. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.