RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Radwanska til topps i Pan Pacific Open

SEIRET: Agnieszka Radwanska.
SEIRET: Agnieszka Radwanska. Foto: Eugene Hoshiko (Ap)
- Dette er definitivt spesielt for meg, sa vinneren.

Agnieszka Radwanska sikret seg sin første WTA-tittel på over ett år da Belinda Bencic ble slått 6-2 i to sett i Pan Pacific Open søndag.

26-åringen vant sin forrige seier i Rogers Cup i Montreal i fjor. I turneringen i Japan fikk polakken det endelig til å stemme igjen. Stortalentet Bencic hadde lite å stille opp med i finalen.

- Jeg er bare veldig glad for at jeg klarte å spille min beste tennis i dag. Dette er den første turneringen jeg har vunnet to ganger, så det er definitivt spesielt for meg, sa Radwanska.

Vinneren vil trolig klatre opp tilbake på topp ti på verdensrankingen etter triumfen. Radwanska har vært utenfor de ti beste i verden en liten periode.

- Jeg er glad for å være tilbake topp ti. Det er veldig jevnt nå. Det er mange unge spillere som kommer opp, så mange fortjener å være topp ti. Jeg er glad for at jeg er nummer åtte nå, sa Radwanska.

De åtte beste i verden vil på slutten av sesongen møtes til en turnering i Singapore. Det er noe de fleste tennisspillere ønsker å oppnå.

- Turen i Asia er nøkkelen min for å komme til Singapore, så denne uka gjorde jeg en god jobb i å gi meg en bedre sjanse til å reise tilbake der, sa Radwanska. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere