RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rafa: - Jeg var Real-fan

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Men Rafael Benitez har ingen planer om å forlate Liverpool. Nå handler det kun om å kjempe.

Liverpool røk ut av Mesterligaen på tirsdag, og ser allerede ut til å være hektet av i kampen om Premier League-tittelen. Og kritikken har haglet mot Liverpool-sjef Rafael Benitez.

De fleste kritikerne er i grunn mest spent på om spanjolen får sparken, eller om han velger å ta sin hatt og gå selv.

Men det blir det ikke noe av, skal vi tro Benitez.

- Skal bli bedre
- Da jeg signerte min nye kontrakt med klubben, hadde jeg tilbud fra andre klubber. Tilbud om høyere lønn og større overgangsmidler til disposisjon. Men jeg bestemte meg for å bli fordi jeg følte at vi har et veldig bra lag, sier Benitez ifølge Sky.

Nå ønsker Liverpools spanske manager å bevise nettopp dette. Han håper at helgens derby mot Everton skal være første steg på veien mot å gjenopprette Liverpools kurs mot toppen.

- Det er en lang sesong, og vi vet at vi ikke har spilt opp mot vårt beste, men vi skal bli bedre og vi skal komme oss til Europa, sier spanjolen.

- Ville bli
Benitez har den siste tiden også blitt koblet til å ta over Real Madrid. Klubben der Benitez startet som trener i ungdomssystemet. Men Benitez insisterer på at Liverpool har en altfor spesiell plass i hjertet hans til at han kan forlate klubben.

- Da jeg bestemte meg for å bli visste jeg at vi skulle få en tøff sesong. Jeg var klar over at mye kunne skje og at konkurransen kom til å bli tøffere. Men jeg valgte å bli fordi jeg ville det.

- Jeg var Real Madrid-fan da jeg yngre. Men jeg valgte å bli i Liverpool fordi jeg likte byen, likte fansen, likte livet her og lidenskapen i Premier League, forteller Benitez.

- Hvorfor sier jeg dette? Fordi da jeg bestemte meg for å bli, ønsket jeg å kjempe for denne klubben.

- Må fortsette å kjempe
Og det er ønsket om å kjempe på Liverpool som motiverer Rafa i de tøffe tidene. For Benitez har på ingen måte gitt opp årets sesong.

- Jeg signerte en femårskontrakt fordi jeg ønsket å kjempe for Liverpool. Noen ganger er det bra, andre ganger er det vonde øyeblikk. Men jeg skal fortsatt kjempe, sier Liverpool-manageren.

- Så vi spiller i Europa League, det skal være et mål for oss. Vi skal spille mot Everton på søndag, og det er vårt første mål nå. Hver uke skal vi kjempe og forsøke å vinne. Klarer vi det vil vi være gladere, klarer vi det ikke må vi fortsette å kjempe, avslutter Benitez.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere