*Nettavisen* Sport.

Rafael Benítez fortsetter som Real Madrid-trener

BLIR: Rafael Benítez forsetter jobben som Real Madrid-trener bekrefter Florentino Pérez. Foto: Daniel Ochoa De Olza (Ap)

Real Madrid-president bekrefter nyheten i kveld.

23.11.15 22:48

Florentino Pérez, Real Madrids president, gjorde det klart på kveldens pressekonfereanse at Rafael Benítez har klubbens fulle støtte, til tross for 4-0-tapet mot FC Barcelona lørdag kveld.

- Real Madrids trener, Rafael Benítez, har vår fulle støtte og tiltro. Han har tidligere bevist at han klarer å få maks ytelse ut av dette laget. La Rafael Benítez jobbe, og jeg er sikker på at triumfene kommer, sa Pérez på kveldens pressekonferanse.

- Jeg skjønner at supporterne er forbanna, men det er nå vi må stå sammen. Vi er sikre på at vi har et flott lag. Jeg stadfester igjen at jeg forstår forbannelsen, men våre spillere trenger deres støtte, fortsatte Pérez.

Real Madrid-presidenten fortsatte med å gjøre det klinkende klart at Benítez har klubbens fulle støtte, og at ingen i ledelsen har ønsket å sparke den tidligere Liverpool-treneren etter 4-0-tapet for Barcelona. Pérez bekreftet også at han møtte spillerne og treneren på lørdag etter kampen mot Barcelona. Pérez forklarte også valget av Benítez:

- Siden januar har vi hatt en nedgående kurve. Derfor ansatte vi Rafael Benítez. Dette er ikke en ting man endrer over natta, sa Pérez til den fremmøte pressen, og fortalte også at han personlig har informert Benítez om klubbens fulle støtte.

Siden Benítez tok over Real Madrid i august har klubben tapt to kamper, borte mot Sevilla forrige runde og på lørdag mot Barcelona. I tillegg til dette har de spilt uavgjort mot både Sporting Gijón og Málaga.

Real Madrid ligger i skrivende stund på tredjeplass i den spanske ligaen, to poeng bak Atlético Madrid og seks poeng bak serieleder Barcelona.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.