NORWICH - EVERTON 2-1:

Everton leverte en svak første omgang borte mot Norwich lørdag og da rant det over for en supporter. Han tok seg ut på banen og satte kurs for benken.

Ifølge journalist Nick Miller i The Atheltic var supporteren på vei bort til benken for «å ta seg bort til» manager Rafa Benitez, som har vært offer for mye kritikk den siste tiden. Hadde supporteren kommet fram og konfrontert Everton-sjefen, ville det utvilsomt vært en skandale av enorme proporsjoner i Premier League.

Ble stoppet av vakter

Den tidligere Liverpool-sjefen overtok som manager i Everton før denne sesongen, men spanjolen har slitt med å få sving på sakene, etter en lovende start.

Den illsinte supporteren kom seg imidlertid aldri fram til Benitez. Vaktene på Carrow Road var våkne og fikk stoppet vedkommende omtrent midt på banen.

Norwich ledet kampen med 2-0 på tidspunktet der supporteren kom seg ut på matta. I kjølvannet av hendelsen og den svake første omgangen har det også vært knallhard kritikk mot Benitez fra Everton-fans i sosiale medier og det kan bli noen tøffe dager for spanjolen etter lørdagens tap mot bunnlaget Norwich.

To kjappe mål

Hjemmelaget tok ledelsen etter 16 minutter da Michael Keane satte ballen i eget nett. Stopperen var på halvdistanse da han skulle klarere et innlegg fra Josh Sargent og endte opp med å sende kula i eget nett bak en forfjamset Jordan Pickford.

Få minutter senere var ledelsen doblet. Brandon Williams brøt ballbanen og stormet framover, før han ga videre til Adam Idah. Alene med Pickford gjorde han ingen feil.

Norwich hadde ikke scoret på seks kamper før møtet med Everton på Carrow, men i løpet av bare tre minutter satte klubben to scoringer mot liverpoollaget.

I andre omgang sørget Richarlison for håp for gjestene da han reduserte. Keeper Tim Krul ga en retur etter en corner og innbytteren brassesparket inn reduseringen.

En kunstscoring av mannen som altså starte kampen på benken for Everton.

Nærmere kom likevel ikke bortelaget som dermed blir stående med 19 poeng på 15.-plass. Norwich på sin side går forbi Burnley i bunnen av tabellen. Dean Sniths menn er nå oppe i 13 poeng, men Burnley på bunn har fire kamper mindre spilt.