RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Råket gjorde som Hoset

Sist oppdatert:
MOLDE STADION (TV 2 Nettavisen): Stig Arild Råket er som poteten, han kan brukes til det meste. Mot Vålerenga startet han i Magne Hosets offensive midtbanerolle, og gjorde en god jobb i hans fravær.

Han sto blant annet for en målgivende pasning i suspenderte Hosets fravær.

Kampen minutt-for-minutt, samt spillerbørs og statistikk finner du her

MOLDE - VÅLERENGA 1-1: Råket spilte dessuten den siste halvtimen av en drepende kjedelig 2. omgang som venstreback. Selv er han ikke så opptatt av hvor på banen han spiller.

- Det er spennende å spille venstreback også, sier han med et smil. Moldes trener Reidar Vågnes er fornøyd med Råkets innsats.

- Stig Arild viser at han mestrer den krevende Hoset-rollen godt, måten han løste oppgaven på var bra, mener Vågnes.

Avhengig av at de beste spiller
Reidar Vågnes er frustrert over at fem nøkkelspillere er skadet, i tillegg til at Magne Hoset var ute mot Vålerenga på grunn av gule kort. Bernt Hulsker er enda en nøkkelspiller som står i fare for å måtte stå over kamp, han fikk sitt andre gule kort i mandagens kamp. Trond Strande og Marcus Andreasson har også to gule kort. I en prekær skadesituasjon kan dette bli kritisk for Molde.

- En ting er at vi har mange unge lovende spillere, jeg er ikke bekymret over situasjonen der, men skal vi få resultater idag så er vi avhengig av at de beste spiller, vi må holde dem skadefrie. For mange skifter preger laget i motgang, påpeker Vågnes.

Hulsker på vei mot formen?
Bernt Hulsker scoret sitt andre mål for sesongen mandag kveld, og var ellers involvert i mye av det som skjedde. Han mener at han ikke har følt noe press på seg til å prestere bedre. Og i likhet med Stig Arild Råket er han ikke så opptatt av hvor på banen han spiller.

- Er ett fett for meg hvor jeg spiller, jeg trives godt både som spiss og på kant, sier han til TV2 Nettavisen.

- Strengt dømt
Vålerenga fikk sitt utligningsmål på et omdiskutert straffespark. Noen mente også at Molde burde hatt et straffespark tidligere i førsteomgangen.

- Det var strengt dømt, jeg synes den tidligere situasjonen med Bernt Hulsker var et klarere straffespark, men generelt gjorde vel dommeren en ok kamp, sier Moldes assistenttrener Odd Berg til TV2 Nettavisen.

- Jeg skjønte ingenting, Jørgen Jalland hadde ikke sjanse på ballen da han falt, mener Stig Arild Råket.

Trener Vågnes er på si side mindre skråsikker.

- Jeg vil ikke uttale meg om straffen, jeg så ikke situasjonen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere