RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rambekk på intensiven

Foto: Trond Reidar Teigen/SCANPIX
Sist oppdatert:
Ble slått bevisstløs og svelget tungen i hodeduell.

Anders Rambekk måtte forlate banen på båre i lørdagens kamp mellom Odd Grenland og Brann, etter en situasjon som så svært alvorlig ut.

I hodeduellen med Branns Olafur Örn Sigurdsson ble Odd-forsvareren liggende nede, og TV-bildene viste hvordan Branns David Nielsen kom løpende til situasjonen og forsøkte å fiske tungen ut av munnen på Rambekk.

- Da vi kom bort til situasjonen var Anders ikke ved bevissthet, men kom til seg selv igjen da han ble lagt på båren, sier Odds fysioterapeut Kenneth Marthinsen til Varden.

- Det dreier seg høyst sannsynlighet om en kraftig hjernerystelse, men vi sjekker ut alvorlighetsgraden i løpet av kort tid, forteller skienslagets lege Ola Stamnes.

Stamnes var fort på plass hos Rambekk sammen med Odds fysioterapeut og Branns lege, og det ble kjapt konstatert at det ikke dreide seg om noen nakkeskade.

- Jeg skal følge opp Anders på sykehuset i kveld og i morgen, legger Stamnes til.

Ifølge Odd Grenlands nettsider blir det i morgen avklart hvor lenge Rambekk må hvile etter sammenstøtet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere