*Nettavisen* Sport.

Rambo: - Jeg skal bli bussjåfør

Foto: Morten Holm/Scanpix

Håndballstjernen fikk et tilbud han ikke kunne si nei til.

29.09.11 13:42

GRAND HOTEL (Nettavisen): - Hvordan er det denne funker, a? sier Christoffer Rambo.

Håndballspilleren har akkurat inntatt sjåførplassen i en buss og smiler pent mens fotografene knipser ivrig utenfor Grand Hotel i Oslo sentrum.

Den høyreiste 21-åringen skal nemlig ta lappen på buss og ikledt caps og jakke virker han ivrig bak rattet på kjøretøyet han snart skal lære å manøvrere.

- Takket ja
Elverum-stjernen forteller til Nettavisen at han aldri har gått rundt med noen store planer om å bli bussjåfør, men da tilbudet kom, var han aldri i tvil.

- Nei, jeg har jo ikke gått rundt å drømt om å bli bussjåfør, akkurat. Men da jeg fikk dette tilbudet, takket jeg ja med en gang, sier han til Nettavisen.

Bakgrunnen for at landslagsspilleren nå skal ta sertifikat på buss, er at Norges Håndballforbund har inngått en avtale med busselskapet Nettbuss.

- Jeg har alltid vært interessert i kjøretøy og synes det er morsomt med slike ting, så dette tror jeg blir veldig gøy og spennende, sier Rambo.

- Har du kjørt buss før?

- Jeg har ikke vært i nærheten av å kjøre noe slik før. Jeg har bare kjørt bil. Det er mye krefter ute og går i et slik kjøretøy, forteller bakspilleren.

Også landslagssjef Robert Hedin er spent på hvordan den unge stjernen skal klare seg bak rattet på bussen.

- Ja, vi får se hvordan Rambo spiller, etter at han har kjørt oss i buss til Serbia, sier svensken og sikter til EM-sluttspillet i Serbia i januar.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Morten Holm/scanpix

- Bingoliga
21-åringen returnerte til norsk håndball foran den inneværende sesongen, etter et opphold som proff i Spania. Hjemkomsten har vært en blandet opplevelse.

- Vi har ikke akkurat fått den starten vi håpet på, men vi begynner i det minste å komme litt i gang, sier Elverum-spilleren.

- Vi har hatt noen sure tap nå i starten og slitt en del, men jeg håper det skal komme seg utover i sesongen, fortsetter han.

Elverum har vunnet en og tapt to kamper så langt i denne sesongens utgave av Postenligaen. Rambo mener det skyldes en svært jevn liga.

- Ja, det er jo en bingoliga, der alle slår alle. En vet aldri hva som vil komme til å skje, sier den kommende bussjåføren.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.