*Nettavisen* Sport.

Rambo føler overgang er et svik

Foto: Morten Holm/Scanpix

- Føler jeg svikter Elverum, sier landslagsspilleren om klubbskiftet til Dunkerque.

23.07.12 15:04

Ettersom overgangen til Christoffer Rambo skjer såpass sent på sommeren, sitter ikke den venstrehendte storskytteren igjen med bare gode følelser.

- Jeg beklager for det, men jeg tenker en del på det, sa 22-åringen til Østlendingen etter at avtalen med franske Dunkerque var forhandlet ferdig.

- Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben her, men sommeren har vært vanskelig. Det har aldri vært noe sikkert, og det er kjedelig at det til slutt skjer så sent.

Rambo returnerte til Norge på utlån til Elverum for et år siden. Da hadde bakspilleren en mindre vellykket periode i spanske Valladolid bak seg.

Nå reiser en av det norske landslagets unge fremadstormende spillere til et nytt land. I Frankrike og Dunkerque skal han spille sammen med jevnaldrende Espen Lie Hansen, som tilhører den samme nye generasjonen i toppen av norsk herrehåndball.

- Jeg føler meg mye mer klar nå. Christian Berge har jobbet godt med meg i Elverum, så jeg er en annen person og en annen spiller. Jeg har utviklet med, tilføyde Rambo.

Elverum-trener Berge hadde håpet å beholde den skuddsterke spilleren lenger.

- Christoffer har et veldig spennende potensial, som jeg kunne tenkt meg å jobbet videre med. Det skjer ikke, konstaterte Berge overfor Østlendingen.

Trønderen mener Rambo kommer til en fin klubb.

- Fransk håndball er mer individuell og man møter ofte 3-2-1-forsvar. Kanskje kan det passe han godt og at han får en oppblomstring i klubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.