RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ramos åpner for United

(EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Sevilla-stjernen Sergio Ramos vil ikke utelukke en overgang til Manchester United.

Sergio Ramos har blitt linket til Manchester United i lang tid, og i tillegg har også Arsenal og Real Madrid varslet sin interesse for den talentfulle forvarsspilleren.

Og 19-åringen vil ikke utelukke en overgang til Old Trafford.

- Jeg har fått høre om interessen fra avisene, men jeg vet at det er større enn det, røper en kryptisk Ramos til Sky Sports.

Den spanske landslagsstopperen vil ikke utelukke en overgang i fremtiden. Men først og fremst ønsker han å fortsette i Sevilla.

- Jeg er veldig fornøyd med spillet mitt denne sesongen. Interessen fra andre klubber viser at jeg har spilt godt, sier han.

- Er Manchester United interessert, er løsningen enkel. Alt er avhengig om hva Sevilla vil gjøre. Så må de snakke med min far (Ramos agent, red. anm) og bror, forteller supertalentet.

18 millioner pund
Sevilla har nylig forlenget kontrakten med Ramos, men i den nye avtalen sikret 19-åringen en klausul som gjør at han kan forlate den spanske klubben om et bud på 18 millioner pund tikker inn.

- Dersom noen byr det jeg har i klausulen, tror jeg ikke de videre forhandlingene blir noe problem, konstaterer Sergio Ramos.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere