Gå til sidens hovedinnhold

Ramos tar Bale i forsvar

Sergio Ramos forsvarer lagkamerat Gareth Bale og tror Real Madrid kan slå hardt tilbake denne sesongen.

Til tross for at han har spilt en nøkkelrolle i Champions League-finaler og vunnet nærmest det som er å vinne med Real Madrid, har Bale måttet tåle mye kritikk i spansk presse i løpet av sine seks år i klubben.

Bale har blant annet fått kritikk for at han tilbringer for mye tid på golfbanen og fansen har flere ganger ytret sin misnøye over waliserens prestasjoner for «Los Blancos».

Real Madrid-kaptein Ramos er imidlertid ikke av samme oppfatning og tar nå Bale i forsvar.

- Jeg synes Bale er en stor spiller og han har vært veldig viktig for klubben i de årene han har vært med oss. Du vil finne mye i pressen. Noe er riktig og noe er ikke riktig. Vi lever i denne verden og vi må bare heve oss over det, sier Ramos til Daily Mail.

Les også

Fekir åpner opp om Liverpool-overgangen som gikk i vasken: - Det er løgner

Spanjolen antyder at Bale også har fått ufortjent mye kritikk for at han tilbringer mye av fritiden til å spille golf.

- Uansett hva man gjør på fritiden så synes jeg at det bør respekteres og at det ikke engang skal diskuteres. Vi står fritt til å gjøre hva vi vil på fritiden, sier Ramos.

Bale toppscorer

Real Madrid har vært et av Europas klart beste lag det siste tiåret, men forrige sesong begynte formpilen å peke nedover.

Etter å ha vunnet Champions League tre ganger på rad, ble det den spanske storklubben slått ut av Ajax i åttedelsfinalen i fjor. I La Liga endte Zinedine Zidanes menn på 3. plass - hele 19 poeng bak seriemester Barcelona.

Etter tre serierunder av årets sesong ser det fortsatt ikke ut til at ting er helt på stell hos den spanske hovedstadsklubben. Real Madrid står med én seier og to uavgjort.

Bale har derimot vært blant de bedre spillerne og er for øyeblikket toppscorer for klubben med to mål på de tre første kampene.

Ramos er overbevist

Ramos tror også resten av laget vil heve seg nok til at Real Madrid igjen kan kjempe om titler.

- Ja, vi har stoppet å vinne, men det er ikke en eneste del av dette laget som er lei av å vinne. Det er bare noe som har skjedd. Nå må vi bare re-starte, sier Real Madrid-kapteinen.

Han tror Los Blancos skal ha gode sjanser denne sesongen.

- Vi kommer alltid til å være en kandidat til å vinne. Man er tvunget til å vinne hver eneste år. Vi må legge bak oss den dårlige sesongen. Vi er sultne på å vinne og sultne på å konkurrere, sier Ramos.

Real Madrid møter Levante hjemme i neste seriekamp førstkommende lørdag.

Kommentarer til denne saken