RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ramovic forlater Lillestrøm

Foto: Lise Åserud / Scanpix
Keeperen bekrefter at han forlater åråsenklubben etter sesongen.

Sead Ramovic ble hentet til Lillestrøm før den inneværende sesongen, og den fargerike keeperen har vært klubbens førstevalg mellom stengene i år.

Etter møtet med Brann i Bergen mandag, som Lillestrøm vant 3-2, bekrefter imidlertid 33-åringen at han forlater Åråsen-klubben etter sesongslutt.

Keeperen sier følgende til Lillestrøms offisielle nettside:

- Jeg har tre kamper igjen i Lillestrøm og jeg kommer til å gi mitt beste i de gjenstående kampene. Vi kommer til å gå separate veier neste sesong, men jeg vil aldri glemme min tid i LSK.

- Jeg har fantastiske medspillere her og kanarifansen er uten tvil den beste supporterskaren i Norge. Jeg ønsker denne klubben all hell og lykke i fremtiden, sa Ramovic etter kampen.

Bosnieren kom fra FK Novi Pazar før sesongen, på en ettårskontrakt. Partene har i høst ikke blitt enige om noen ny avtale. Det skrev Romerikes Blad tidligere i høst:

- Jeg har forhandlet med klubben, men vi er ikke enig. Det står om det økonomiske, der vi er langt fra hverandre, sa Sead Ramovic til RB den gang.

33-åringen har en lang karriere bak seg på fotballbanen og har blant annet voktet buret i klubber som Tromsø, Wolfsburg, Stuttgart og Sivasspor.

Lillestrøm på sin side klatret opp på 11.-plass på tabellen i Tippeligaen mandag, etter seieren mot Brann. Laget står med 32 poeng fra 27 kamper.

Seieren i Bergen var trolig nok til å løfte laget ut av nedrykksstriden. Med tre serierunder igjen er det syv poeng ned til Sandnes Ulf på kvalifiseringsplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere