*Nettavisen* Sport.

Ramovic frykter langvarig skade

Foto: Rune Stoltz Bertinussen/SCANPIX

Tromsø kan risikere å måtte klare seg uten sin førstekeeper Sead Ramovic store deler av høstsesongen.

25.07.08 10:44

ALFHEIM STADION (Nettavisen). Tromsø – Vålerenga 0-2 e.e.o.: Allerede før pause i cupoppgjøret mot Vålerenga, måtte Ramovic forlate banen med problemer i lysken.

Det kan være svært dårlig nytt for medaljejagende Tromsø; Ramovic har vært blant lagets viktigste spillere – og en vesentlig grunn til at laget bare har sluppet inn ni mål i serien.

Trener Steinar Nilsen forsøker å forholde seg rolig til usikkerheten.

– Akkurat nå vet jeg ingenting om hvor alvorlig skaden til Sead er, og før jeg i løpet av morgendagen vet noe med sikkerhet, kan jeg heller ikke engste meg. Om vi må klare oss uten ham, så står Kenny (Stamatopoulos), sier Nilsen.

Hovedpersonen selv frykter avbrekket kan bli mer langvarig enn at det bare er snakk om et korttidsvikariat for andrekeeper Stamatopoulos.

– Jeg har tidligere vært plaget av samme type skade. I vår var jeg borte fra all trening i tolv dager, men mistet ikke mer enn én kamp. Jeg må i alle fall være mentalt forberedt på et lignende avbrekk nå, sier Ramovic, på vei hjem med nevene fulle av isposer.

Klubbens lege, Paul W. Hansen, har bestilt MR-undersøkelse i morgen tidlig, men er inntil videre optimistisk på vegne av Ramovic.

– Jeg må se bilder for å være sikker, men håper i utgangspunktet at det denne gangen vil være snakk om et kortere opphold enn sist, sier han.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.