Rampelars oppfører seg?

Leangen 29.9.08

Leangen 29.9.08 Foto: hesteguiden.com

Hesten til Veronika Bugge møter slett motstand i årsdebuten på Leangen i kveld.

23.02.09 14:15

Klikk her for vårt V5-forslag

Selvom 3 Rampelars kommer ut etter pause tror vi den nyblivne 4-åringen er en vinner på direkten. Metsgar-sønnen vant to løp på tolv starter i fjor, og travet som fortest 32.0 full vei - det var i kval til Biri Oppdretningsløp der han ble femte mot veldig mye bedre hester enn han støter på i dag. Seirene kom hjemme på Leangen da Veronika selv kjørte sin egentrente hest inn til sikre triumfer. Hesten er meget sterk og går til mål, og 25. august toget Rampelars på i sporene til dødens før han vant enkelt foran gode Møre Svarten. 29. september ledet lillebroren til Gellin fra start til mål, og vi synes Rampelars er en fin banker i et løp som ellers krever mange kryss. At hesten foreløpig er et tredjevalg markert på kun 40% gjør valget enda enklere.

Vi tok en liten prat med Veronika som vant hele 6 av sine 22 løp i fjor (fem i trav samt et montè). Hun kunne fortelle at hun har eid hesten siden den var halvannetåring, og at hun tok ham ut av løpene for å gi ham god grunntrening. Selvom hun ikke har kjørt fort med hesten i trening har 20-åringen vært fornøyd - den ene gangen hesten var inne til hurtigkjøring fungerte han meget fint. Veronika vil ikke garantere seier på direkten, men taktikken blir å kjøre til fra det fine startsporet.

- hesten går alltid til mål, men er ekstra god til å forsvare seg.

Tallet er 3
Vi håper og tror at Rampelars tar seg av den andre avdelingen, og V5-rekka kan fort inneholde flere tretall.

3 La Contessa holder toppform, og Garberg-hoppa leder fort V5-innledningen fra start til mål. Auksjonsdyringen 10 Mountainmania begynner etterhvert å innfri, og 5-åringen jakter sin tredje strake seier. 11 Fischer Gold blir totalt bortglemt som en foreløpig 2-prosenter - det er utrolig med løpene før jul i minne.

Teten er nok også 3 Real Nice på jakt etter i V5-3. Måtte gi seg fra den posisjonen i årsdebuten, men det var mot bedre hester etter en veldig tøff innledning. Var god ved flere anledinger i fjor og streket på kun 18% er 5-åringen hyperinteressant med løp i kroppen denne gang. 9 Deelita Image var dog meget god sist, og må strekes tidlig sammen med startraske 2 Scooter og vinnerhesten 10 Rosalee`s Flying Win.

3 Trons Baron står forlokkende til i den fjerde avdelingen. Brækken-traveren bør ha et godt bud på løpet nesten uansett posisjon underveis, og han blir vår reservebanker på samlebongen. Svikter favoritten synes vi løpet er vidåpet, men 2 Eisi Diezel og 4 Little Sensation er ihvertfall klart gode nok og står fint til.

Holder Garberg unna?
Det kan fort bli slik at hest nummer tre er i tet i alle V5-løpene denne mandagskvelden. 3 Fairway Shot er meget kjapp bak bilen, og er tredjevalget på topp for dagen kan han fort lede finalen helt hjem - slik han gjorde i romjula. 9 Tamin Power er imidlertid i knallform om dagen, og står helt perfekt inne i grunnlaget. 2 Golden Safire var god til seier sist, men møter litt tøffere motstand i kveld.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 360 og 1216 kroner.

Det minste er en flat bong, mens det mellomste er en samlebong der vi satser på å ta V5 ti ganger.

På det store forslaget spiller vi et ringsystem på hele 4608 rekker. Vi krever imidlertid at minst to av våre seks utgangshester vinner, og får følgelig redusert innleveringsprisen kraftig. Systemet har vi fylt ut ferdig på seks kuponger som du finner her.

Vi har også satt opp både V5 og Dagens Dobbel-forslag til Drammen i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.