Den tidligere Arsenal-spilleren er tilbake i Juventus etter et års låneopphold i Rangers. Da han og lagkameratene tok en runde for å signere autografer ble midtbanespilleren rundlurt til å skrive under på noe helt annet.

31-åringen har ett år igjen av kontrakten med den italienske storklubben, men en «supporter» av Ramsey ville det annerledes. Supporteren håndlagde nemlig et dokument hvor midtbanespilleren tilfeldigvis signerte på en «kontraktsoppsigelse».

Den walisiske landslagsspilleren gikk gratis fra Arsenal til Juventus tilbake i 2019. Etter å ha vært en publikumsfavoritt i den engelske storklubben, ble ikke realiteten det samme i Italia.

– Katastrofe

Oppholdet i Juventus har vært alt annet enn et eventyr, og waliseren er ryktet bort fra klubben. Premier League-kommentator og Serie A-ekspert, Endre Lübeck, forteller om den store skuffelsen Ramsey har vist seg å være i Juventus.

– Ramsey var veldig bra i Arsenal og utrolig viktig for dem, så forventingene var store blant Juventus-fansen. Men han har vært en enorm skuffelse og en katastrofe. Han har blitt sett på som tidenes verste signering av mange og et symbol på nedturen i Serie A og Champions League de siste to årene, sier Lübeck til Nettavisen.

Han står oppført med seks scoringer og seks målgivende pasninger på 70 kamper for Juventus og ble lånt ut til Rangers i januar 2022 etter å ha fått svært lite spilletid. Med Paul Pogba bekreftet inn portene i Juventus, er en overgang eller et nytt utlån enda mer sannsynlig for Ramsey.

Hvor turen går videre gjenstår å se. PA-journalisten, Phil Blanche, hevder at flere MLS-klubber skal være interessert i 31-åringens tjenester, men Ramsey skal ønske en Premier League-overgang nær hjembyen Cardiff før årets verdensmesterskap.

Lübeck tror en Premier League-retur kan gjøre Ramsey godt, og har en klubb i tankene.

– Jeg tror Crystal Palace kunne vært et bra steg. Det var interesse der i januar som nå har stilnet, men med Gallagher og Kouyate ute trengs det å fylles på. Spillestilen til Palace og Vieira passer Ramsey veldig bra, og de har et fint prosjekt på gang. Der kunne han styrt midtbanen og vært en nøkkelspiller, mener Lübeck.

Skadeutsatt

Ramsey er kjent som en skadeutsatt spiller og vært ute av spill i lengre perioder. Serie A-eksperten tror Ramsey har flere gode år igjen som fotballspiller og håper han kan finne tilbake til den formen han en gang hadde.

– Det har vært kjent at Ramsey har vært misfornøyd med måten Juventus har behandlet han og kroppen hans på. På sitt beste er han en fantastisk fotballspiller, så hvis han settes pris på som i Rangers tror jeg han kan komme tilbake og briljere på midtbanen et par år til, sier Lübeck.

En overgang over dammen og til en MLS-klubb er eksperten derimot mindre positiv til.

– Jeg håper for både han og Wales sin del at han ikke går til MLS da det er en kirkegård for fotballspillere. Hvis Ramsey og Bale ender opp der er det dårlig nytt for Wales.