RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Chris Rutsch / Connecticut Whale

Rangers overser Zuccarello igjen

New York Rangers henter opp to nye spillere fra farmerlaget.

Trener John Tortorella i New York Rangers har tidligere forklart at han ikke ønsker å bruke Mats Zuccarello Aasen i fjerderekka, som har utelukkende defensive arbeidsoppgaver.

Samtidig mener treneren at det ikke er plass til nordmannen i de tre første rekkene.

Da Rangers for en måned siden ville hente opp en spiller fra farmerlaget Connecticut Whale, falt valget på Andre Deveaux - til tross for at trenerne i Whale anbefalte Rangers å hente Zuccarello.

Nå kaller Rangers ifølge New York Daily News opp to nye spillere - Carl Hagelin og John Mitchell. Igjen faller valget på spillere som ikke holder Zuccarellos nivå offensivt.

Årsaken til at spillerne hentes opp, er at Rangers venter en suspensjon på Deveaux etter en takling mot hodet på Tomas Fleischmann under 1-2-tapet for Florida Panthers.

Zuccarellos europeiske agent, Erik Ryman, har tidligere fortalt Nettavisen at det kan bli aktuelt å be om et klubbskifte dersom Rangers ikke finner plass til den tidligere poengkongen i Sveriges eliteserie innen rimelig tid.

På grunn av Thanksgiving ble det ikke spilt kamper i NHL natt til fredag. Natt til lørdag skal imidlertid hele 26 lag i aksjon. Rangers møter Washington Capitals.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere