RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rangers scoret to mål på elleve sekunder

Foto: Keith Srakocic (AP)
Sist oppdatert:
Zuccarello Aasen med nytt målpoeng da storlaget ble knust på egen is.

PITTSBURGH PENGUINS - NEW YORK RANGERS 2-5:

Pittsburgh Penguins mangler både Sidney Crosby og Evgeni Malkin, to av verdens beste ishockeyspillere som er ute resten av NHL-sesongen med skader.

Likevel burde Stanley Cup-vinnerne fra 2009 være et bedre lag enn Mats Zuccarello Aasens New York Rangers.

Men i matchen i Pennsylvania på søndag var det gjestene som dro det lengste strået, etter en avslutning på kampen som det luktet svidd av.

To mål på elleve sekunder
Etter to perioder sto det 1-1, og vertene fikk en god start på tredje periode da Chris Kunitz dunket inn ledermålet for Penguins med et herlig skudd.

Men Rangers, som tidligere i sesongen har vunnet to av to oppgjør i Consol Energy Center i Pennsylvania, ville ikke la seg slå uten kamp.

Natt til lørdag scoret laget tre mål i løpet av ett minutt i 6-3-seieren over Montreal Canadiens, og innspurten i matchen mot Penguins var ikke stort mindre imponerende.

På elleve sekunder (!) midtveis i den siste perioden scoret Rangers to mål, og plutselig var kampen snudd. Ved 3-2-målet sikret også Zuccarello Aasen seg et målpoeng, da han var tredje sist på pucken før Ryan Callahan scoret fra nesten død vinkel.

Fire strake seiere
Som om ikke det var nok, utnyttet Rangers en kontring til å sette inn 4-2 et drøyt minutt før slutt, og bare 35 sekunder senere fastsatte gjestene sluttresultatet til 5-2.

Det betyr at laget fortsetter storspillet som ser ut til å sikre Zuccarello og hans lagkompiser Stanley Cup-spill denne sesongen.

Rangers har nå vunnet seks av sine sju siste matcher, og søndagens imponerende seier var lagets fjerde på rad.

Det holder til en sjuendeplass på tabellen i Eastern Conference, der de åtte beste lagene kvalifiserer seg til sluttspillet. Ned til Carolina Hurricanes på niendeplass skiller det seks poeng, dog med en kamp mer spilt.

Mats Zuccarello Aasen fikk drøyt tolv minutter på isen for gjestene, og hans assist betyr at nordmannen nå står med 23 målpoeng i årets NHL - med seks mål og 17 assists.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere