RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rangers stoppet NHLs beste

Foto: AFP / Bruce Bennett
Mats Zuccarello og New York Rangers holdt tvillingene Daniel og Henrik Sedin i sjakk.

De svenske tvillingene Daniel og Henrik Sedin etablerte seg forrige sesong som to av de aller beste ishockeyspillerne i verden. Nå nevnes de i samme åndedrag som Alexander Ovetsjkin - bare Sidney Crosby kan skryte av å være i divisjonen over.

Crosby har gjort 66 poeng på 41 kamper denne sesongen og topper poengligaen, mens Sedin-brødrene begge har 55 poeng på 42 kamper og deler tredjeplassen.

Henrik Sedin har sendt av gårde 46 målgivende pasninger så langt, mens Daniel har scoret 25 mål.

Wolski ble matchvinner
Mot New York Rangers natt til fredag ble det null. Null mål, null assists og null poeng. I stedet avgjorde Wojtek Wolski kampen for New York Rangers. Polakken kom til Mats Zuccarellos klubb i en byttehandel med Phoenix Coyotes mandag denne uka.

- Hele uka har vært som en virvelvind, så det var spesielt å få være med på et øyeblikk som dette. Det var deilig å få mitt første mål og utrolig at vi holdt nullen bakover, sa Wolski ifølge Associated Press.

Vancouver Canucks har sanket sammen flere poeng enn noen andre lag denne sesongen, og topper den vestre avdelingen med 62 poeng. Før møtet med Rangers hadde det kanadiske laget tatt poeng i 17 kamper på rad. Forrige gang Vancouver tapte en kamp i ordinær tid, var 5. desember.

Storspill av Lundqvist
Henrik Lundqvist reddet 31 skudd på veien mot sin sjette kamp for sesongen uten baklengsmål. Svensken ble kåret til kampens beste spiller.

- De flytter pucken utrolig bra, men vi gjorde en fantastisk jobb. De fikk ikke til så mye. Vi hadde noen viktige blokkeringer her og der, konstaterte Lundqvist.

Mats Zuccarello var ikke involvert i målet til Wolski. 23-åringen fra Oslo spilte 12,31 minutter og hadde ett skudd på mål.

New York Rangers ligger på sjetteplass i NHLs østre avdeling med sine 55 poeng når sesongen så vidt er over midtveis. De åtte beste i hver avdeling går videre til sluttspillet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere