RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rangers-treneren presser Zuccarello

Foto: Christian Petersen / Getty Images / All Over Press (2013 Getty Images)
Sist oppdatert:
- Jeg må produsere poeng, erkjenner nordmannen.

Mats Zuccarello har fått mye istid av den nye treneren til New York Rangers - Alain Vigneault - denne sesongen, men står fremdeles med null målpoeng.

Rangers har dessuten bare én seier på sine fire første kamper. Et par av tapene har til alt overmål vært ydmykende store.

Nå legger Vigneault press på Mats Zuccarello og et par andre spillere.

- Vi har noen spillere nå som får veldig gode muligheter til å vise hva de kan gjøre. Enkelte spillere får topp 6-minutter, overtallsstid og produserer likevel ikke slik de må for å få fortsette i disse rollene, sier Vigneault til New York Daily News.

Mats Zuccarello har fått spille 17,23 minutter i snitt per kamp, mens også Taylor Pyatt (15,22) og Benoit Pouliot (13,49) har fått mye istid uten å produsere et eneste poeng så langt.

- Jeg må produsere. Selvsagt må du det når du får en god sjanse og får spille mye. Du kan være fornøyd med spillet ditt, og føle at du spiller godt, men du er nødt til å få resultater også. Du er nødt til å produsere, sier Zuccarello til New York Daily News.

New York Rangers møter Washington Capitals natt til torsdag. Kampen starter cirka 02.10 norsk tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere