Solskjær lot ofte spillere som bygget seg opp igjen etter en lengre skade få dra bort fra Manchester Uniteds treningsanlegg og gjøre opptreningarbeidet en annen plass.

Den siste som gjorde det før nordmannen fikk sparken var Paul Pogba. Franskmannen pådro seg en lårskade i starten av november, og fikk tillatelse til å reise til Dubai for å drive gjenopptrening etter skaden.

Les også: Hevder Solskjær kom med gest til Uniteds støtteapparat: - Skapte emosjonelle scener

Endrer på praksisen

Midlertidig United-manager Ralf Rangnick er imidlertid ikke glad i Solskjær sin praksis rundt dette, og forteller at han ikke kommer til å tillate at spillere reiser utenlands for å trene seg opp etter skade.

- Mine tidligere klubber prøvde alltid å sørge for at opptreningen skjedde innenfor klubben. Så vidt jeg kan se er den medisinske avdelingen veldig, veldig bra, med mange forskjellige tilnærminger til gjenopptrening. Jeg vil ikke at spillerne skal gjennomføre rehabiliteringen i utlandet eller noe annet sted, sier han, ifølge The Mirror.

Les også: Ferdinand med krystallklar advarsel til United-duo: - Har en helvetes jobb

Situasjonen med Pogba får han imidlertid ikke gjort noe med.

- Avgjørelsen om Paul ble tatt før jeg kom, sier han, og sikter til at det var Solskjær som ga han tillatelse til å reise til Dubai.

Nå varsler Rangnick at praksisen om hvor spillerne driver gjenopptrening etter skade kommer til å endres.

- I fremtiden, og jeg har allerede snakket til den medisinske avdelingen, ønsker jeg at spillere med skader, og forhåpentligvis får vi ikke mange langtidsskader, men hvis vi får det ønsker jeg i fremtiden at de blir værende her, sier tyskeren.

Les også: Carrick ga seg i Manchester United - ekspert tror Solskjær var en del av grunnen

Snakket på telefon

Rangnick regner med at Pogba er ute med skade til over nyåret. Franskmannen har ikke spilt for Manchester United siden klubben tapte 5-0 mot Liverpool og Pogba ble utvist i oktober.

Les også: Dette gleder Rangnick: - Slik vi ønsker å spille i framtiden

Rangnick forteller at han snakket med Pogba på telefon forrige uke.

- Han var fortsatt i Dubai, men er på vei hjemover og vi kommer til å treffes på søndag, sier han.

Manchester United skulle etter planen spille mot Brighton på lørdag, men kampen har blitt utsatt grunnet et koronautbrudd i Manchester United.

Tirsdagens kamp mot Brentford ble også utsatt.