Ralf Rangnick har ikke fått den beste starten i Manchester United og den tyske manageren har flere problemer som må løses i storklubben.

Blant annet meldes det om en svært splittet spillegruppe. Ifølge Daily Mail skal en rekke spillere være misfornøyd med sin egen situasjon i United. Avisen hevder at så mange som 17 førstelagsspillere på én eller annen måte skal være misfornøyd.

Profiler som Edinson Cavani, Donny van de Beek, Paul Pogba, Anthony Martial, Jesse Lingard, Dean Henderson og Eric Bailly trekkes fram som sentrale navn.

LES OGSÅ: Kritikken fortsetter. Nå får Rangnick høre det: - Det verste du kan gjøre

- Har bedt Phelan gripe inn

The Mirror skriver at manager Rangnick har merket seg den dårlige stemningen i spillergruppen og at han er fast bestemt på å gjøre noe med dette.

Det hevdes at manageren ikke liker det kroppsspråket og den holdningen han ser fra flere spillere, både på treningsfeltet og i kamper. Nå vil han derfor ta grep.

The Mirror skriver videre at Rangnick derfor har bedt veterantrener Mike Phelan om å gripe inn og få samlet spillergruppen. Phelan jobbet også med Ole Gunnar Solskjær da han ledet Manchester United og er en av få fra det gamle teamet som er igjen.

Rangnick har riktignok hentet inn en rekke av sine egne folks, blant annet idrettspsykologen Sascha Lense, men skal nå ha bedt Phelan om hjelp.

LES OGSÅ: Ti overganger som kan skje i januar

Solskjærs tidligere assistent skal ha fått i oppgave å snakke med spillerne - både samlet og individuelt - for å samle troppen inn mot avslutningen av sesongen.

Den 59 år gamle engelskmannen skrev under på en ny kontrakt med United i fjor sommer, samtidig som Solskjær fornyet sin avtale som manager. Etter at Rangnick kom inn har mange sådd tvil om framtiden hans i klubben, men nå ser det altså ut til at Uniteds nye sjef ser nytten av å ha ringreven på plass i kulissene.

LES OGSÅ: Raser over United-stjernens intervju: - Forferdelig

Har fått kritikk

Rangnick arvet en rekke problemer da han overtok ansvaret i Old Trafford-klubben etter Solskjær. Han har tidligere uttalt at han ikke er overrasket over nettopp det. Tyskeren har ikke bare utfordringer med troppen, også spillemessig sliter United.

- Jeg visste at det ville bli vanskelig. Det er en grunn til at de hentet meg hit. Jeg visste at det ikke ville bli lett å finne en balanse mellom det offensive og defensive, har Rangnick tidligere uttalt om utfordringene han står overfor i Manchester United.

LES OGSÅ: Kraftige reaksjoner etter nederlag: - Har gjort United verre

Tyskeren har så langt blant annet forsøkt seg med en slags 4-2-2-2-formasjon, uten den helt store suksessen. Så langt har det blitt tre seirer på de seks første kampene og denne uken gikk United på et nederlag hjemme mot Wolverhampton i ligaen.

I kjølvannet av den kampen fikk Rangnick mye kritikk fra ekspertkorpset.

LES OGSÅ: Rangnick-valg får hard kritikk etter nederlag for Wolves: - Milevis unna

Flere mente at managerens formasjonsendring ikke har løftet laget spillemessig og at Rangnick heller ikke har fått det beste ut av superstjernen Cristiano Ronaldo.

Etter halvspilt ligasesong ligger United nede på en sjuendeplass i Premier League. Klubben har plukket 31 poeng fra de første 19 kampene og er langt unna topplaget Manchester City som har solide 53 poeng etter sine 21 kamper så langt.