MANCHESTER UNITED - WOLVERHAMPTON 0-1:

Siden tyskeren tok over treneransvaret i klubben hadde United vunnet tre kamper og spilt en uavgjort før mandagens kamp mot Wolverhampton, som endte med tap for United.

Joao Moutinho scoret for bortelaget i det 82. minutt med en nydelig halvvolley, i en kamp Manchester United slet stort.

- Milevis unna

Kritikken lot ikke vente på seg over det Manchester United leverte mot Wolverhampton. Rødtrøyene var ikke i nærheten av å kontrollere kampen, og gjestene så vel så farlige ut som United.

- Manchester Uniteds midlertidige trener Ralf Rangnick har bedt laget sitt om å kontrollere kamper. De er milevis unna det her. Med en ekstra mann på midtbanen er det gjestene som dominerer. United gir bort ballen altfor lett altfor ofte, sa BBC-ekspert Simon Stone.

- Alt handler om Wolves. Manchester United klarer ikke å få kontroll på ballen, fulgte BBC-ekspert Rob Green opp.

I TV 2 sitt Premier League-studio var de heller ikke imponert over det de fikk se av United. Erik Thorstvedt mente de ikke fikk til noen ting.

- Jeg sitter her og er litt i villrede over det vi ser her av United, for det er jo nesten ingenting. Rangnick må jo greie å få til litt mer enn det her, sa han i pausen.

Rangnick-valg kritiseres

Den svake prestasjon til United gjorde at Rangnick var nødt til å gjøre endringer underveis i kampen. Et av valgene hans var å ta av Mason Greenwood etter en time spilt. Det var ikke populært blant supporterne på Old Trafford.

Ifølge flere journalister som var tilstede på stadion begynte tusenvis av United-fans å bue da det så det var Greenwood som ble byttet av. Flere eksperter syntes også det var merkelig at han ble byttet ut, siden de syntes han hadde vært en av Uniteds beste spillere.

- Det er hardt mot Greenwood igjen, og beslutningen om å ta ham av blir buet av tusenvis, skrev Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst på Twitter.

- Med mindre Mason Greenwood var skadet er han veldig uheldig som blir byttet ut. Han har vært en av få United-spillere som har levert greit, skrev The Times journalist Henry Winter.

- Rangnick har akkurat tatt av Mason Greenwood, Uniteds beste spiller i kveld. Avgjørelsen blir møtt med buing fra Old Trafford-publikummet, skrev The Telegraph-journalist James Ducker.

Selv sa Rangnick dette om hvorfor han byttet ut Greenwood, ifølge BBC:

- Mason var god, men jeg var nødt til å ta ut noen og jeg ville ikke ta ut en av sekserne. Jeg møtte bestemme meg for å enten ta av Edi (Cavani) eller Mason, så jeg tok av Mason.

Mason was good but I had to take someone off and didn’t want to take off one of the sixes. I had to decide whether to take off Edi or Mason so took off Mason.

Manchester United kom til et par gode muligheter mot slutten av kampen, blant annet da Bruno Fernandes skjøt i tverrliggeren, og Cristiano Ronaldo fikk en scoring korrekt annullert for offside.

Likevel var det ikke ufortjent at det var bortelaget som stakk av med tre poeng.

Jones-jubel

I Harry Maguire sitt fravær var Cristiano Ronaldo kaptein for Manchester United mandag kveld. I tillegg fikk Phil Jones sjansen fra start etter ikke å ha spilt en kamp på to år, og 29-åringen fikk en gledelig velkomst av United-fansen.

I løpet av de første minuttene av kampen hadde Jones noen viktige blokkeringer, og United-fansen svarte med å juble over midtstopperens involveringer.

United-fansen fikk ikke særlig mye mer å juble over i første omgang, som ble svært rotete for hjemmelaget. De slet med å komme til gode sjanser og hadde mange ballmiss.

Wolves hadde med andre ord god kontroll på hjemmelaget, og det var også Bruno Lage sine menn som kom til de største sjansene i første omgang.

Etter tolv minutter smalt Ruben Neves til på volley, og bare en sterk redning fra de Gea hindret ledelse til gjestene.

I det 26. minutt kom Podence til en stor mulighet. Han tok ned ballen med en flott touch og rappet med en overraskende avslutning i korthjørnet. En god redning fra de Gea hindret scoring.

Sjansene kom til slutt

Andre omgang startet ikke særlig mye bedre for United, men da Bruno Fernandes ble byttet inn kom United etter hvert til noen enorme muligheter.

I det 68. minutt slo Matic inn i boks og plutselig var Fernandes helt alene på ti meter. Portugiseren smalt ballen i tverrliggeren.

Like etter fikk United frispark i god posisjon på høyresiden, og Fernandes slo ballen perfekt inn på hodet til Ronaldo. 36-åringen headet ballen i mål, men scoringen ble annullert siden Ronaldo sto i offside.

Fem minutter senere var det Wolves som kom til en svær mulighet på frispark. Saiss skrudde et frispark over muret og ballen smalt i tverrliggeren.

Det som lenge var en kamp uten store sjanser ble mye mer dramatisk på slutten. Og i det 82. minutt kom kampens første scoring, og det var bortelaget som kunne juble.

Joao Moutinho plukket ballen ned i returrommet og skjøt ballen nydelig ned i hjørnet. De Gea nådde ikke bort, og dermed gikk gjestene i ledelsen.

Rett før full tid fikk United frispark rett utenfor Wolves sin sekstenmeter, og Bruno Fernandes fikk sjansen. Portugiseren leverte et bra frispark, men en sterk redning fra Jose Sa hindret baklengs. Dermed ble det seier for gjestene.