RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranieri: - Vi er ikke favoritter

Sist oppdatert:
Claudio Ranieri tror Chelsea har minst mulighet til å vinne Champions League av de fire lagene som er igjen i turneringen.

Chelsea møter Monaco borte i kveld, etter at London-laget slo ut Arsenal i forrige runde. Til tross for at lag som Real Madrid, Manchester United og AC Milan også er slått ut, tror Ranieri at de andre tre lagene som er igjen i turneringen, er sterkere enn Chelsea.

Bare ti prosent
- Jeg vil nok si at det er 30 prosent Monaco, 30 prosent Deportivo, 30 prosent Porto og bare 10 prosent Chelsea. Porto slo ut Manchester United, Deportivo slo ut AC Milan. Så hvorfor er vi favoritter? undrer italieneren overfor BBC.

Han er imidlertid overlykkelig over at klubben er i semifinalen.

- Det kommer til å bli en stor kamp, fordi vi er i stand til å score mål på bortebane. Det er bra for oss, sier han.

Ranieri er trolig avhengig av å vinne Champions League om han skal beholde jobben sin på Stamford Bridge. Han tror Monaco blir en vanskelig motstander.

Skadeproblemer
- De har et godt lag, med mange gode spillere og fire briljante spisser.

Ranieri sliter imidlertid med skadeproblemer i laget sitt. William Gallas og Damien Duff er slått ut av sykdom, i tillegg til at John Terry sliter med en vond ankel. Carlo Cudicini og Neil Sullivan er også skadet, hvilket betyr at Marco Ambrosio står i mål.

Hernan Crespo, Eidur Gudjohnson og Juan Sebastien Veron er imidlertid alle meldt spilleklare.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere