Ranieri krever svar innen onsdag

Claudio Ranieri vil ha en slutt på usikkerheten rundt sin egen framtid i Chelsea. Nå krever han at klubben gir ham et svar innen onsdag.

Chelsea ligger på andreplass i Premier League og manager Claudio Ranieri er mer populær enn noensinne blant fansen. Men klubbledelsen jakter likevel på en erstatter for italieneren.

Onsdag skal Ranieri ha et møte med klubbdirektør Peter Kenyon.

- Jeg vil ha et svar, fordi jeg tror det er viktig å få en slutt på alle spekulasjonene, sa Ranieri til BBCs Radio Five.

- Jeg elsker jobben min, fordi jeg har det bra i Chelsea. Jeg vil gjerne bli. Jeg vet ikke hva Peter tenker på, men jeg vil gjerne bli i klubben.

Italienerens ønske om å bli er så sterkt at han til og med kan akseptere å bli flyttet over i en direktørstilling. Samtidig har flere europeiske klubber vært i kontakt med Ranieris agent.

- Hvis et kompromiss innebar at jeg tok ansvaret for akademiet og alt, så ja, det kan jeg tenke meg, sa 52-åringen i radiointervjuet. Han krever imidlertid i så tilfelle å få være med på å plukke ut sin etterfølger i managerstolen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.