RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranieri sa farvel

Sist oppdatert:
Chelsea-manager Claudio Ranieri sa takk og farvel til sine spillere lørdag etter at laget sikret seg ligasølvet bak suverene Arsenal.

CHELSEA – LEEDS 1-0: Den italienske manageren har ikke fått den bekreftelsen fra klubbledelsen som han ønsker, og etter seieren over Leeds lørdag tok han spillerne i hendene og sa takk fot alt.

- Benyttet anledningen

– Jeg sa farvel til spillerne i tilfelle jeg ikke får en annen mulighet til det. Jeg ville benytte anledningen mens jeg hadde den, sa Ranieri etter kampen ifølge AP.

Ranieri fikk en skikkelig varm avskjed fra over 41.000 tilskuere hjemme på Stamford Bridge. – Da spillerne applauderte og fansen ropte navnet mitt var det en svært emosjonell stund for meg, sa Ranieri.

Ny sjef?

Hva som skjer med Ranieri er fremdeles uklart, men Chelsea har snust rundt etter en ny manager – og etter flere nye spillere (som Roberto Carlos og Ronaldo).

– Jeg aner ikke hva som skjer nå. Ballen ligger hos Roman (Abramovich). Jeg mener selv at jeg har bygget et bra fundament her og at sesongen har vært suksessfull, sa Ranieri.

– Med eller uten meg så blir Chelsea et meget bra lag. Men jeg blir trist hvis jeg ikke får fortsette, for jeg vil svært gjerne fortsette på det jeg har startet.

Ned med Leeds

Stakkars Leeds må ned i 1. divisjon neste år og etter kampen advarte den midlertidige manageren Kevin Blackwell om konsekvensene neste år.

– Vi må beholde de siste spillerne vi har igjen. Og vi må få inn en manager som har stor respekt blant spillerne. Ellers kan det gå nedenom og hjem med hele klubben, sa han.

Hører du, Gordon Strachan?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere