RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rasch beste nordmann

Foto: Privat
Sist oppdatert:
Men det var Frank Schlecks dramatiske fall som stjal oppmerksomheten i Tour de Suisse.

Gabriel Rasch (32) jager en plass på Crédit Agricoles Tour de France-lag. I Tour de Suisse leverer 32-åringen sin siste innsats for å klare målet.

På den femte etappen onsdag var Rasch igjen raskest av de tre norske som stiller i touren, uten at han klarte å plassere seg høyere opp enn 59.-plass. Med resultatet er han nummer 67 sammenlagt.

Kurt-Asle Arvesen fulgte like bak, på 61.-plass, mens Edvald Boasson Hagen havnet helt nede på 122.-plass.

Tyske Markus Fothen vant etappen. Mest oppmerksomhet var det likevel Arvesens lagkamerat i CSC, Frank Schleck, som fikk.

Fem kilometer før mål, i en sving, forsvant plutselig Schleck over autovernet.

Dermed tapte CSC-rytteren så mye at han er ute av kampen om sammenlagtseier. Langt viktigere er det imidlertid at syklisten kom fra fallet med helsen i behold.

– Jeg så ikke svingen og plutselig fløy jeg ut over fjellsiden. Det er veldig ergerlig, siden jeg lå an til å ta den gule ledertrøyen. Skulderen er litt øm. Tour de Suisse er over for mitt vedkommende, men det viktigste er at jeg fremdeles kan kjøre touren, sier Frank Schleck til feltet.dk, ifølge TV 2.

Se video av fallet her:

249021

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere