RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rasch ute av Flandern rundt

Foto: Jarle Fredagsvik (www.procycling.no)
Sist oppdatert:
Sendt hjem fra Belgia på grunn av knetrøbbel.

- Jeg er veldig skuffet, forteller 35-åringen til procycling.no etter å ha tatt den tunge veien fra Belgia og hjem til Norge.

Lagledelsen i FDJ-BigMat tok i etterkant av tredagersrittet i De Panne avgjørelsen om at søndagens brosteinsklassiker kom for tidlig for nordmannen. Gabriel Rasch pådro seg kneproblemer foran Milano-Sanremo den 17. mars, og holdt kun i fem av rittets drøye 30 mil.

Han håpet i det lengste at gjennomkjøringen i De Panne skulle holde.

- Jeg merker at jeg har hatt litt mye fri, og smertene er heller ikke helt borte, forteller Hole-gutten.

Nå venter mer behandling med muskel- og leddterapeuten Tom Skjønnhaug i Drammen. FDJ-rytteren har fremdeles ikke gitt opp å kjøre Paris-Roubaix den 8. april.

- Jeg vet ikke hva som skjer med det nå. Jeg skal snakket med Marc Madiot (generalmanageren) senere i dag, forteller han.

Heller ikke i fjor fikk nordmannen kjøre rittet. Da var årsaken taktiske vurderinger fra Garmin-sjefen Jonathan Vaughters. Han syklet derimot Paris-Roubaix uka etter, og gjorde en fantastisk innsats for Thor Hushovd i rittet som lagkameraten Johan Vansummeren endte opp med å vinne.

Les også: Rasch frykter for Paris-Roubaix

Alexander Kristoff (Katjusja Team), Thor Hushovd (BMC Racing) og Edvald Boasson Hagen (Team Sky) er dermed de eneste norske innslagene i helgas Flandern rundt.

PS! procycling.no er til stede under helgas Flandern rundt! Vi oppfordrer deg derfor til å svippe innom for de siste oppdateringene i forkant, under og etter rittet. Vi følger selvsagt også rittet LIVE fra start til mål!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere