*Nettavisen* Sport.

Rasende Baros på vei bort

Milan Baros skal ha blitt rasende da Liverpools manager vraket ham til fordel for Harry Kewell i ligacupfinalen. Tsjekkeren er på vei bort, skriver Daily Mirror.

01.03.05 15:31

Milan Baros ble ifølge den engelske avisen Daily Mirror så rasende over vrakingen at han vurderte å reise hjem til Merseyside i stedet for å være innbytter i søndagens ligacupfinale mot Chelsea.

Manager Rafael Benitez valgte å spille med fem mann på midtbanen og med Fernando Morientes på topp. Og han valgte Harry Kewell, tross manglende kamptrening, framfor Milan Baros.

- Jeg tror nok at mange var overrasket over at han ikke spilte. Samtidig møtte vi Chelsea, som leder ligaen i England. At Benitez ønsket å ha fem mann på midtbanen, er naturlig. Og da er Morientes mer naturlig å ha alene på topp. Samtidig hadde jeg ventet at han kom til å bruke både Morientes og Baros, sier daglig leder i Liverpools norske supporterklubb, Torbjørn Flatin, til TV 2 Nettavisen.

Flatin vet ikke om oppslaget i Daily Mirror stemmer med virkeligheten. Det er ikke alltid engelske aviser er like pålitelige.

Mirror skriver at Baros raste mot Liverpools trenerstab, og at han vil forsvinne til sommeren. Tsjekkeren har litt over ett år igjen av kontrakten med Merseyside-klubben.

- Enten så må han skrive ny kontrakt til sommeren, eller så må han selges, fastslår Flatin.

Benitez valgte også andre alternativer ved de to første spillerbyttene i kampen, og satte Baros inn til slutt, til tross for at flere av lagets offensive spillere åpenbart hadde en dårlig dag på jobben.

- Milan Baros vil alltid være populær blant fansen. Han er en spiller som løper i 90 minutter og gir det han har. Jeg er ganske sikker på at det ikke vil være populært om han reiser, sier Flatin til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.