*Nettavisen* Sport.

Rasende Berg, rolig Hoff

Espen Hoff ble feilaktig avblåst da han «scoret». Hovedtreneren kokte, men Lyn-spilleren selv tok det hele med ro.LES: Lange scoret for Vålerenga LES: Nornes klar for Godset

01.08.06 12:14

(Trykk play i videovinduet over for å se David Nielsens 2-0-mål. De andre målene kan du se ved å gå inn på LIVE-dekningen i FXTV.)

Se nederst for komplett kampfakta og spillerbørs.

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): LYN - START 1-2: Den omdiskuterte hendelsen fant sted etter en times spill, og var en av hovedgrunnene til at Henning Berg hadde noen skikkelige alvorsord med dommer Svein Oddvar Moen etter kampen, før han deretter direkte på TV 2 sa at det ikke er basketball man spiller på Ullevaal.

- Kristoffer faller
- Både Kristoffer (Paulsen) og jeg ser på ballen, Kristoffer går bakover og faller, og jeg har fri bane når dommeren blåser, sier en skuffet Espen Hoff til TV 2 Nettavisen.

Likevel holder Lyn-vingen seg for god til den noe mer populære «skjell ut dommeren og legg skyld på ham»-vinden som ser ut til å blåse ved de fleste Tippeliga-arenaene for tiden.

- Det har ingen hensikt, selv om det var aldri så surt. Gjort er gjort, og vi må heller jobbe mer med det vi kan bli flinkere på. Start var bedre enn oss i dag, i alle fall i 1. omgangen, og derfor taper vi. Der ligger utfordringen, sier Espen Hoff, som tross scoringsnekten mandag fortsatt er Lyns toppscorer med fire nettkjenninger i Tippeligaen.

Fornøyd backdebutant
Starts «snublefot» etter en times spill, Kristoffer Paulsen, var glad for å være tilbake på laget. Han spilte sin første kamp på høyreback siden oktober i fjor, og selv om han overfor TV 2 Nettavisen gikk langt i å innrømme at han var noe heldig da han fikk det aktuelle frisparket etter en times spill, var han mest fokusert på at han var tilbake etter et langt fravær.

Returen kunne knapt vært bedre, da han etter en snau halvtime satte inne ledermålet etter et femti meters (nesten) usynlig løp:

Atle Roar Håland skal til å slå frisparket fra egen banehalvdel da Paulsen står godt innenfor egen halvsirkel på midtbanen. Like før Håland dunker opp ballen i Lyns sekstenmeter begynner Start-backen sin minimaraton, er på vei inn i Lyns sekstenmeter idet ballen nærmer seg Bård «Bauta» Borgersens hode. I kamp med tre-fire Lyn-spillere får Start-stopperen stusset ballen videre og umarkert på fem meters hold dunker Paulsen inn 1-0 på volley.

«Gustafsson-dödaren»
- Om det ikke er noe jeg har trent på, så var i alle fall tanken der. Motstanderne er alltid mer fokusert på Bård (Borgersen) og Marius (Johnsen), og ved å komme opp så sent, så er det lettere å komme seg ubemerket inn i gode posisjoner, sier Start-backen til TV 2 Nettavisen 14 måneder etter sitt forrige mål.

Mannen som henter ballen ut av målet? Eddie Gustafsson, samme keeper som hentet ballen ut av Ullevaal-målet mandag. Den gangen scoret Paulsen for Bodø/Glimt, som da tok en sjelden seier med 2-0 over Gustafssons HamKam.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag