RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rasende etter skrekktakling

Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
Sist oppdatert:
- Bør gi minst 15 kampers karantene, mener «Shampo».

Vålerenga gjennomførte en snuoperasjon av de sjeldne da de slo Sparta 6-5 etter å ha ligget under med fem mål.

Trener Espen Shampo Knutsen var derimot i harnisk etter lørdagens kamp for en albuetakling mot Anders Hilt Jørgensen (24).

Sparta-spiller Mats Weberg (23), som før i kampen hadde bidratt to mål og én assist for sarpingene, meiet ned Jørgensen omtrent midt på isen.

Sistnevnte var helt uforberedt på manøveren og pådro seg hjernerystelse.

- Når hockeyforbundet gir tre kampers karantene for at to spillere slåss, hva skal vi da gi for drapsforsøk? En takling som dette kan ødelegge gutten. Det kan bety karriereslutt, tordnet Shampo i samtale med VG.

VIF-treneren fikk støtte av kollegaen i Stavanger Oilers, Petter Thoresen.

- Sparta-spilleren Weberg bør få minst ti kampers karantene fore en slik takling. Respektløst, konstaterte Thoresen på Twitter.

Weberg beklaget episoden, som skjedde på stillingen 5-0 til Sparta i andre periode, og understreket at han aldri forsøkte å skade sin tidligere lagkamerat i Comet.

- Jeg mener jeg treffer ham med skulderen, men at albuen går opp etterpå, så det ser ut som jeg treffer ham med den. Men jeg kan forstå kritikken. Det ser stygt ut på bildene, medga 23-åringen overfor VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere