RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rasende Guardiola: - Skal aldri få spille for Bayern igjen

Foto: Patrick Stollarz / AFP / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Bayern München skal ha en utro tjener i troppen.

Bayern München er ustoppelige i den tyske Bundesligaen og står så langt uten tap i ligaspillet denne sesongen.

Lørdag tok rødtrøyene en sterk seier borte mot Borussia Dortmund, laget som også ble slått i Champions League-finalen i vår.

Det var Mario Götze, som kom fra nettopp Dortmund før den inneværende sesongen, som scoret det første målet for Josep Guardiolas gutter.

Arjen Robben og Thomas Müller scoret også for gjestene i 3-0-seieren.

Men til tross for sportslig suksess i Bayern, er ikke alt bare fryd og gammen. Noen i Bayern-systemet skal nemlig lekke verdifull informasjon til avisen Bild.

- Hoder skal rulle
Så sent som fredag kunne den tyske storavisen avsløre Bayerns lagoppstilling til kampen mot Dortmund. Bild hadde også peiling på hva som ble sagt i garderoben.

Dette er ikke første gangen avisen har kunnet avsløre klubbens startoppstilling og taktiske planer før en kamp. Det får Guardiola til å rase.

Manageren er overbevist om at det er en av hans egne folk som lekker denne informasjonen til avisen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Hoder kommer til å rulle. Om jeg får greie på hvem som lekker informasjon, skal vedkommende aldri spille for Bayern igjen, sier manageren ifølge nettopp Bild.

Det er angivelig samme kilde som lekket de taktiske planene, som har avslørt raseriet til den tidligere Barcelona-sjefen.

- Stort problem
ESPN melder at det ikke vil bli noen heksejakt innad i spillergruppen for å finne den skyldige.

- Men om vi finner ut hvem det er, kommer vedkommende til å ha et stort problem. Ikke bare med meg, men med hele klubben, sier Guardiola.

Bayern topper Bundesligaen etter 13 kamper med 35 poeng. Klubben har vunnet elleve og spilt to uavgjort. Bayer Leverkusen er nummer to, fire poeng bak.

Dortmund begynner å falle akterut og ligger nå hele sju poeng bak lederlaget, som altså nekter å tape.

Senere denne uken skal Bayern ut i Champions League-møtet borte mot CSKA Moskva. Klubben har vunnet fire av fire kamper så langt i turneringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere