I sluttminuttene av onsdagens oppgjør mellom Lyon og Troyes i Ligue 1 vartet vertenes Lucas Paqueta opp med litt artisteri langt inne i overtiden.

Brasilianeren forsøkte seg på det såkalte regnbue-trikset, der han flikket ballen opp bak seg for så å prøve og sende den i en bue over motstanderen.

Se den aktuelle hendelsen i videoen under:

Paqueta lyktes ikke med trikset, siden ballen gikk rett i Giulian Biancone, men situasjonen ble ikke satt pris på av Troyes-spillerne. De reagerte mot Lyon-profilen.

Det hele endte med at han fikk gul kort av dommer Stephanie Frappart. Hun bedømte situasjonen dit hen at brasilianeren forsøkte å ydmyke motstanderen.

Rasende Neymar

Hun så på det som usportslig opptreden og ga derfor en advarsel.

LES OGSÅ: Nye skandalescener i Frankrike: - Idioti

Dette er ikke første gang en spiller får gult kort for å benytte seg av regnbue-trikset i en Ligue 1-kamp. I februar 2020 skjedde det samme med PSGs Neymar.

Nå reagerer superstjernen på at det skjedde igjen og kan ikke forstå hvorfor dommerne skal slå ned på noe han mener er en vakker del av fotballen.

- Hendelsen er veldig, veldig trist. Han blir tildelt gult kort for å drible. En slik teknisk finesse er en løsning for å komme seg forbi, uansett hvor på banen det skjer og uansett hvilket tidspunkt i kampen det skjer, skrev Neymar på Instagram.

- Det samme skjedde med meg sist sesong. Nå har det skjedd med Paqueta. For å være ærlig, så forstår jeg ikke hvorfor. Det berømte «Joga Bonito» (det vakre spillet) er dødt. Dere får nyte det mens dere kan, skriver brasilianeren videre om episoden.

Paqueta, som scoret Lyons tredje mål i onsdagens kamp, ropte først på hands da ballen traff Biancone, men dommer Frappert dro altså opp det gule kortet til brassen.

LES OGSÅ: Birger Meling og Rennes holdt lekestue mot Clermont

24-åringen, med en fortid i AC Milan, er en teknisk begavelse og har flere ganger i løpet av karrieren vis at han kan gjøre de lekreste ting med en ball i beina.

- Tålmodighet meg i ræva

Brasilianeren kom fra Flamengo i hjemlandet til AC Milan og europeisk fotball i 2018, før han ble solgt videre til franske Lyon i 2020 for rundt 20 millioner euro.

Han har 23 landskamper for Brasil og har spilt sammen med Neymar der.

Den lignende situasjonen med PSG-stjernen skjedde altså i februar 2020 i en 5-0-seier over Montpellier. Neymar var også da rasende på dommerens avgjørelse.

LES OGSÅ: Ander Herrera overrasker i Frankrike: - Oppsiktsvekkende

Det var dommer Jerome Briand som da trakk opp det gule kortet.

- Jeg spiller fotball og han viser meg et gult kort. Si til ham at han ikke kan gi gult kort for det der, skal han ha sagt til lagkompis Marco Verratti, ifølge The Mirror.

Dommeren skal da ha bedt superstjernen om å være mer tålmodig.

- Tålmodig meg i ræva, skal Neymar ha svart dommeren da.

Ti poeng bak

Lyon ligger på en sjuendeplass i Ligue 1 etter sju serierunder med 11 poeng. I onsdagens kamp scoret også Xherdan Shaqiri og Emerson for vertene.

LES OGSÅ: Fikk sylskarp kritikk da han forlot Liverpool. Nå overrasker Shaqiri i Lyon

Klubben har så langt vunnet tre kamper, spilt to uavgjort og tapt to denne sesongen. Opp til Neymar og PSG som topper tabellen er det allerede ti poeng.