Gå til sidens hovedinnhold

Rasende Nordlie

Lillestrøm-treneren koker etter straffen Simen Brenne fikk av NFF, og sier LSK selvsagt vil anke.

LA MANGA (Nettavisen): Tom Nordlie er opprørt når Nettavisen prater med ham tirsdag kveld. Han varsler kamp fra Lillestrøm, og har ikke tenkt å innfinne seg med at Simen Brenne må stå over de to første seriekampene for de gulkledde.

Simen Brenne: - Kødder du?

Tvil om turneringstype
Det er flere forhold som gjør at Tom Nordlie mener Simen Brenne og Lillestrøm har en god sak.

- For det første ble det sagt før La Manga-turneringen at fikk du en kamps karantene, måtte du stå over en kamp på La Manga. Fikk du to kamper, måtte du stå over en kamp der, og en i serien, men i tillegg at dommerrapporten ville vektlegges.

- For det andre, reglene. Blir man utvist i privatkamper, skal man sone i sin helhet i serien. Men er det en turnering, så skal man sone i turneringen. Og er det en internasjonal turnering, så skal man ikke sone i serien. Hva er da La Manga Cup, hvis den ikke er internasjonal? Det var flere russiske lag som skulle vært med, og KR Reykjavik var også med. Selv om det ble sagt i forkant at man måtte stå over i serien hvis man fikk mer enn én kamps suspensjon, mener vi det er feil at spilleren må stå over i serien. Det er for eksempel slik at kort i Royal League ikke teller i serien.

- For det tredje, blir det på det viset her, så vil La Manga Cup dø. Da tar vi heller privatkampene våre selv. Hvem registrerer kort når for eksempel Rosenborg spiller på Gran Canaria, spør Nordlie retorisk.

Provosert og irritert
Han varsler at Lillestrøm selvsagt vil gå videre med saken.

- Disse spørsmålene og innvendingene vil vi ta med oss når vi anker avgjørelsen, sier LSK-treneren.

- Først utviser dommeren dårlig skjønn når Brenne blir utvist, mens disiplinærkomiteen har vist svært dårlig dømmekraft ved sin avgjørelse.

Nordlie innrømmer han er både provosert og irritert, og mener Brenne og klubben er blitt dårlig behandlet.

- Vi får ikke en gang beskjed underveis. Jeg hadde selvsagt brukt Simen Brenne mot Vålerenga, hadde vi fått vite at suspensjonen bare skulle gjelde i serien, sukker Nordlie oppgitt.

Roger Solheim i NFF sier at de innvendingene som Nordlie og Lillestrøm kommer med, selvsagt vil tas med i betraktningen når NFFs ankekomité skal foreta sin avgjørelse.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå