RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rasende og bitter Rijkaard

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Barcelona-manager Frank Rijkaard var en rasende og bitter mann etter gårsdagens 2-4-tap for Chelsea, mens Samuel Eto'o mener han ble utsatt for rasisme.

Mourinho i den syvende himmel
Fergusons taktikk-bommert
Slik var Chelsea-Barcelona minutt for minutt
Slik var Milan-Manchester United minutt for minutt
Slik var Lyon-Werder Bremen minutt for minutt

Barca-manageren anklager Chelsea for å juge, og særlig rettet nederlenderens raseri seg mot Chelseas portugisiske speider Andre Villas. Rijkaard mener Villas kom med spottende bemerkninger etter 2-4-tapet.

- Jeg er alltid bitter når jeg taper, men i kveld var det enda verre, på grunn av alle løgnene de kom med i forkant av kampen. En eller annen fyr kom bort og fornærmet spillerbenken vår etter kampen, og jeg har ikke lyst til å si noe om hva jeg synes om han. Jeg ville vinne denne kampen mer enn vanlig, så det smerter meg å reise herfra med tap. Jeg er bare glad ingenting alvorlig skjedde, sa Rijkaard.

Også Barcelonas kamerunske spiss Samuel Eto’o var en rasende mann etter kampen.

- En av de ansatte på Stamford Bridge kalte meg en ape, sa han.

Ronaldinho mente at Chelsea vant på juks. Den brasilianske stjernespilleren mener at Chelseas fjerde mål burde vært annullert fordi keeper Victor Valdés ble holdt av Chelseas Ricardo Carvalho da John Terry headet inn 4-2.

Det var ikke bare Barca-representanter det gikk ut over etter oppgjøret. Både Roman Abramovitsj og Jose Mourinho ble pepret med plastflasker etter kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere