RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rasende Redknapp

Foto: AP/scanpix
Sist oppdatert:
Portsmouths manager Harry Redknapp er rasende etter at fotballdirektøren i Panathinaikos, Velimir Zajec, kan være på vei til den engelske klubben.

Gresk presse har rapportert at Zajec kan være på vei til England, og Portsmouths styreformann Milan Mandaric sa torsdag at han var ute etter å rekruttere noen til en fotballdirektør-liknende jobb.

- Jeg trenger noen som kan styrke fotballaktivitetene. Uansett hva som skjer, vil det ikke ha noe med Harry å gjøre. Det betyr ikke at Redknapps jobb er i fare. Det betyr bare at han vil få mer støtte, sier Mandaric til SkySports.

Redknapp, som har hatt et småturbulent forhold til den serbiske-fødte styreformannen, var skuffet etter at han fikk vite om Mandarics planer.

- Jeg visste ingenting om det. Selvsagt er jeg bekymret. Men det er hans klubb, og han kan gjøre hva han vil, sier han.

Redknapp jobbet selv tidligere som fotballdirektør i Portsmouth over manager Graham Rix, men tok selv over kontrollen da Rix ble sparket i 2002.

- Det fungerte ikke. Jeg kan i grunnen ikke se hvor det har fungert i England, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere