*Nettavisen* Sport.

Rasende spiller kastet flaske på isen

Foto: Kent Skibstad (Scanpix)

Dommerne gjorde ingenting.

20.01.13 14:04

STAVANGER OILERS - SPARTA SARPSBORG 2-2, (2-3 E. STR.):

STAVANGER (Nettavisen): Det var dommerne som sto i fokus etter kampen. I pausen mellom andre og tredje periode var Spartas trener Roger Forsberg og assistent Jonas Elofsson rimelig forbannet på dommerne.

- Fantastisk bra hockeymatch
- Jeg synes det er litt urettferdig at vi ikke får med oss tre poeng, men utrolig deilig å vinne på straffer. Stavanger hadde ingenting i fem mot fem, men de kommer inn i matchen når de får spille fem mot tre hele fire ganger, sier Forsberg til Nettavisen.

På slutten av tredje periode ble det kastet en flaske ut på isen fra Stavangers benk. I følge regelboken skal spillet stoppes.

- Når ting blir kastet på isen, skal man bare blåse av. Uansett om flasken kommer fra publikum eller spillere, og når det er Stavanger som kaster en flaske på isen er det en soleklar utvisning.

- Jeg må bare berømme gutta for innsatsen de la ned i dag. De gjorde akkurat det de fikk beskjed om på forhånd.

- Ingen forventet at vi skulle vinne, så vi kunne spille helt uten press. Det er en fantastisk bra hockeymatch, og det var en forsmak på hvordan sluttspillet er, avslutter Sparta-treneren.

Stavanger Oilers-spiller Christian Dahl Andersen var en skuffet mann etter kampen.

- Det er en jevn match. Sparta spiller bra defensivt, men vi er ikke på vårt beste. Det var en dårlig 2. periode, men vi hever oss litt i 3. periode. Totalt sett var greit med uavgjort, og på straffer så vinner vi jo aldri, forklarer Dahl Andersen til Nettavisen.

- Jeg driter i det
Stavanger-spilleren har vært i kanonform denne sesonge, og mange mener han hadde fortjent en plass i landslagstroppen til treningskampene i februar.

Det er ikke noe han tenker på nå.

- Det driter jeg i nå. Jeg er ikke tatt ut og sånn er det, så jeg tenker ikke noe mer på det, avslutter Christian Dahl Andersen.

Nå skiller det bare tre poeng mellom serieleder Stavanger og Vålerenga på annenplass.

Det var hjemmelaget som kom best i gang da Lukas Andersen David scoret 1-0 mens laget hans hadde en mann mindre på isen.

Gjestene fra Sarpsborg ga likevel aldri vertene det spillerommet de er vant til, og Andreas Stene utlignet til 1-1 i midtperioden. Samme mann kunne blitt matchvinner med 2-1-målet mot slutten av tredje periode, men Kurt Davis tvang kampen til forlengelse og straffeslagkonkurranse. Der scoret både Mike Ramsey og Henrik Malmström på sine straffer, mens Stavanger misset på sine to første forsøk.

Vålerenga har en vanskelig bortekamp mot overraskelseslaget Frisk Asker søndag. (NTB/Nettavisen)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.