Gå til sidens hovedinnhold

Raser mot Beckham-avgjørelse

Sevilla-trener Juande Ramos er rasende på det spanske fotballforbundet etter beslutningen om å la David Beckham spille lørdagens kamp.

David Beckham fikk gult kort for å hale ut tiden i Real Madrids 4-1-seier over Athletic Bilbao. Kortet resulterte i en karantene for midtbanespilleren som skulle iverksettes i toppoppgjøret mot Sevilla på Bernabeu søndag.

Real Madrid valgte imidlertid å anke avgjørelsen, og fikk også medhold av det spanske fotballforbundet. Dermed kan den tidligere engelske landslagskapteinen likevel spille kampen.

Det får Sevillas trener, som selv må unnvære forsvarsspilleren Julien Escude på grunn av for mange gule kort, til å rase mot fotballforbundet og mot Real Madrid.

- Reglene som finnes i UEFA er seriøse, men de vi har her i Spania er en vits. Derfor er det ingen grunn til å snakke om dem. Ethvert lag blir straffet for å hale ut tiden, bortsett fra Real Madrid, sier en oppgitt Ramos ifølge den spanske avisen Marca.

Sevilla er på andreplass i Primera Division med 61 poeng, ett poeng bak Barcelona. Real Madrid jager like bak med 60 poeng. Det gjenstår seks serierunder i den spanske toppserien.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk