RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raser mot Bellamy

Foto: Martin Hayhow (AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
- Han har bedratt oss. Det er uakseptabelt. Det er uprofesjonelt. Vi skal straffe ham, sier Newcastle-formann Freddy Sheperd om bråket rundt Craig Bellamy.

Bellamy, som ble vraket fra laget som møtte Arsenal i helga, gikk mandag ut med en forsvarstale på Sky Sports . Mandag kveld satte Newcastle-formann Freddy Sheperd ham kraftig på plass.

- Jeg vil at ting skal være rett i forhold til de faktiske forhold, skriver Shepered i en melding på klubbens nettsider.

- Craig Bellamy gikk av treningsfeltet, og klaget på at han kjente noe til en strekk. Det han ikke fortalte Sky Sports var at han på forhånd hadde sagt til andre spillere at han ville late som om han var skadet, skriver Sheperd.

- Han innrømmet dette overfor meg og Graeme Souness på et møte like etter at vi hørte om dette. Han sa da også at han skulle si unnskyld til lagkameratene. Det gjorde han ikke. Derfor spilte han ikke mot Arsenal. Jeg støtter avgjørelsen, fortsetter Newcastle-sjefen.

- Craig Bellamy har bedratt klubben, fansen, manageren og lagkameratene sine. Han er ekstremt godt betalt av Newcastle, og dette er totalt uakseptabelt og uprofesjonelt. Vi kommer til å ilegge ham en intern straff, fortsatte Sheperd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere