Gå til sidens hovedinnhold

Raser mot Breivik

Bjørnar-trener Trygve Johnsen raser mot landslagssjef Marit Breivik etter at Levangers Berit Hynne ble foretrukket fremfor Bjørnars Renate Urne (bildet) i landskampene mot Kroatia og Serbia og Montenegro.

Berit Hynne fra 1. divisjonslaget Levanger var den store overraskelsen i landslagstroppen til kampene mot Kroatia og Serbia og Montenegro. Hun gjorde en god figur i sine første kamper med flagget på brystet, men det har likevel fått noen til å reagere.

Bjørnar-trener Trygve Johnsen kan ikke forstå hvordan landslagssjef Marit Breivik kunne vrake Renate Urne og ta med Hynne.

- En helt uforståelig avgjørelse. Det er sikkert 15 bakspillere i eliteserien som er bedre enn Berit Hynne, sier han til BA.

Og Johnsen er ikke ferdig med det.

- Det er helt håpløst av landslagsledelsen å ta Renate med på samlingene i sommer, for så å utelate henne til fordel for spillere som ikke har vært med på samlingene når de spiller kamper. Det virker vinglete, mener han.

Breivik tar kritikken med stor ro.

- Renate blir vurdert som strekspiller hos oss, mens Berit spilte på venstrekanten i Kroatia. Der ville jeg aldri brukt Renate, sier hun.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping