Dersom det skulle være tilfelle, så kan Vålerenga bli straffet.

Aftenposten skriver at Dawda Leigh (22) og Mostafa "Mos" Abdellaoue (20) er enige med Vålerenga - og i ferd med å skrive kontrakt.

- Vålerenga har tatt kontakt med de to spillerne og forhandlet om kontrakt med dem uten at Skeid har vært informert om det, sier Skeid-trener Stavrum til avisen.

Kraftig
Han reagerer kraftig på at han og laget fikk greie på overgangene rett før den uhyre viktige kampen mot Ranheim sist helg. Heldigvis vant Skeid - og laget er i praksis klare for 1. divisjon neste sesong.

- Kampen gikk heldigvis bra, men det kunne verken vi eller Vålerenga vite på forhånd. Oppladningen ble forstyrret, og jeg syns det var direkte uprofesjonelt og på grensen til skandaløst av Vålerenga å gjøre det på den måten. Jeg syns også NFF bør gå inn i saken, sier Arild Stavrum.

Han sier videre at han ikke er sint på spillerne, som begge har kontrakter som løper ut i år.

- Det er Vålerengas fremgangsmåte jeg reagerer på. Et grovt overtramp. Etter min mening er det direkte brudd på reglene, sier han.

Kan sanksjonere
Vålerenga vil ikke kommentere overgangssakene før de eventuelt er i orden.

Men Norges Fotballforbund sier de kan sanksjonere mot Vålerenga, hvis Skeids versjon er korrekt.

- Man skal uansett skriftlig informere spillernes nåværende klubber, det står i reglementet. Da vil det være et sanksjonerbart forhold, og det blir en sak i seg selv hvis Skeid bringer den inn, bekrefter Stein Pedersen, spesialkonsulent i NFF for spilleroverganger og kontrakter.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).