*Nettavisen* Sport.

Raser mot filme-Diouf

Her filmer Boltons El-Hadji Diouf seg til straffespark i gårsdagens kamp mot Blackburn. Manager Mark Hughes er rasende.

25.01.05 10:47

Blackburns manager Mark Hughes var rasende mot den senegalesiske spissen etter at han først filmet seg til straffe – ved å felle seg selv – før han deretter bommet på straffesparket og selv satte inn returen.

Aldri straffe
- Denne spilleren har et rykte på seg for å filme, og det ble ikke akkurat noe mindre i kveld. Det var aldri noen straffe, og vi har tapt poeng på grunn av en veldig svak dommeravgjørelse. Men jeg skylder ikke bare på dommeren. Jeg skylder på spilleren. Hans oppførsel var typisk for det ryktet han har fått, raste Hughes, ifølge Sky Sports.

Til og med Bolton-manager Sam Allardyce innrømmet at det ikke var noen straffe i etterkant av kampen.

- Da vi fikk straffen, trodde jeg den var korrekt idømt, men jeg har nå sett det fra en annen vinkel, og det var helt klart ingen straffe. Jeg oppfordrer ingen av spillerne mine til å filme, men hvis jeg har noe å si til Diouf om dette, så vil jeg gjøre det ansikt til ansikt - ikke her, sa Allardyce.

Spytte-Diouf
At Diouf er en kontroversiell spiller, er det ingen tvil om. Han har tidligere vært i det engelske fotballforbundets søkelys for diverse spytte-episoder, og han er i ferd med å bli en av de mest forhatte spillerne i engelsk fotball.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag